Ano je z OC.Původně odeslal ctrl_j
Problém je v tom, že když mi přijde SZ a já na ni odpovím s tím, aby to napsal do threadu, tak tam stejně nic nenapíše.
Třeba BATMANa jsem žádal 2x než něco uvedl.
bitmap přispěl jinde (pro ostatní, kteří se v tom angažují, přispěl zde: http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=51745 ) a do svého jsem ho musel kopírovat...
Oslovil jsem s odkazem na prodejní thread přes SZ několik lidí na OC, které jsem v bazaru našel, že za poslední měsíc sháněli disk.
Napsal jsem to, co jsem dostal - v tu dobu neměl o ty disky nikdo zájem, tak jsem tím ani nemohl nikoho poškodit. Celý ten thread byl nejprve pouze informativní, abych věděl, zda je o takové disky zájem a jakou cenu bych za ně dostal. Nejsem tak bohatý, abych si nakoupil 4x500GB disky a pak teprve prodával staré.Původně odeslal mISHA
Kdybych napsal, že disky neprodám a prodal je tomu emailovému zájemci, tak by to bylo O.K.?
Co mám tedy udělat, když mi někdo nabídne odkup zboží jinak než v threadu a nejsem schopen ho dokopat k tomu, aby to tam napsal?
V tuto chvíli disky stejně prodávat nebudu, nabídky krom té jedné emailové, co nebyla v threadu, jsou moc nízké a mejlista ztratil mou důvěru.
Chápu, že je mezi námi spousta průserářů, taky vím, jak těžké a časově náročné je to tady ukočírovat (vdyť jsem to dva roky dělal), ale toto mi trochu uniká.