Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Hodnocení příspěvku

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Hodnocení příspěvku

Citace Původně odeslal ctrl_j
    jinak receno zajemce byl z OC ze
    precti si pravidlo #4 bazaru (to tucne zejmena)
    Ano je z OC.
    Problém je v tom, že když mi přijde SZ a já na ni odpovím s tím, aby to napsal do threadu, tak tam stejně nic nenapíše.
    Třeba BATMANa jsem žádal 2x než něco uvedl.
    bitmap přispěl jinde (pro ostatní, kteří se v tom angažují, přispěl zde: http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=51745 ) a do svého jsem ho musel kopírovat...

Oslovil jsem s odkazem na prodejní thread přes SZ několik lidí na OC, které jsem v bazaru našel, že za poslední měsíc sháněli disk.

Citace Původně odeslal mISHA
    2Paolo: popravde receno, vedet o co jde, tak ti to ozrejmim hned. tohle je totiz jasne poruseni pravidel bazaru s primym dusledkem na tvou osobu.

prosim ostatni uzivatele, aby se tohoto tematu nezucastnovali.
    Napsal jsem to, co jsem dostal - v tu dobu neměl o ty disky nikdo zájem, tak jsem tím ani nemohl nikoho poškodit. Celý ten thread byl nejprve pouze informativní, abych věděl, zda je o takové disky zájem a jakou cenu bych za ně dostal. Nejsem tak bohatý, abych si nakoupil 4x500GB disky a pak teprve prodával staré.
    Kdybych napsal, že disky neprodám a prodal je tomu emailovému zájemci, tak by to bylo O.K.?
    Co mám tedy udělat, když mi někdo nabídne odkup zboží jinak než v threadu a nejsem schopen ho dokopat k tomu, aby to tam napsal?

V tuto chvíli disky stejně prodávat nebudu, nabídky krom té jedné emailové, co nebyla v threadu, jsou moc nízké a mejlista ztratil mou důvěru.

Chápu, že je mezi námi spousta průserářů, taky vím, jak těžké a časově náročné je to tady ukočírovat (vdyť jsem to dva roky dělal), ale toto mi trochu uniká.
    Naposledy upravil Paolo; 09.08.2006 v 00:52.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Vase hodnoceni teto sestavy.
    Založil chazi v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 16.12.2005, 06:36
  2. phpBB - problém s označováním příspěvku jako přečtené.
    Založil gorge v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 26.11.2004, 17:10
  3. Nové hodnocení: Na černé listině
    Založil Carlos v sekci fóra Zprávy od Administrátorů
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 14.10.2002, 11:01

Pravidla přispívání