Citace Původně odeslal Dave . . .
No jo, ale jak z DOSu ... to mi pávě nejde .... nebo to dělám špatně...
Pokud to hodim na disketu, tak mi to z ní nenaBOOTuje ...
Co ja vim, tak na XP pokuch chci jen DOS, tak musím nastartvat Stav nouze v DOS, ale tam mi to pise stejnou chybu..
DOS je DOS (poslední verze DOSu je pod Windows 98SE). Windows NT, 2000 ani XP nemají DOS, jen jej emulují.

Systémovku s DOSem nejlépe uděláš na počítači s Windows 98/98SE a to příkazem
Kód:
FORMAT A: /U /S
Toto jsem našel na Samsungu - http://www.samsung.com/Products/Hard...ties/hutil.htm
Kód:
* Hutil is a DOS based utility so it is needed to prepare a bootable 1.44-MB diskette in advance. 
* Download Hutil_creator.exe on the diskette prepared from the internet. (Hutil_creator.exe is an auto extract execution file.) 
* When you execute the Hutil_creator.exe, Hutil folder will be created and extract Hutil.exe and Hutilxxx.cfg files.
* Reboot the system by above diskette.
* Execute the program by typing A:\Hutil.exe in DOS mode.
* Please Back-up your data before executing this program. Hutil.exe and Hutilxxx.cfg have to be always together on same folder.
1. potřebuješ bootovací disketu (viz nahoře)
2. sosneš si ten exe
3. spustíš ten exe a on vytvoří složku HUTIL a v ní soubory
4. zkopíruješ si všechny sobory z vytovřené složky na disketu, kterou sis vytvořil v bodě 1
5. nastartuješ systém z této diskety
6. napíšeš HUTIL a už to jede
* Jo a máš si zálohovat data z disku, než použiješ HUTIL (ale to píše každý, aby jsi je nemohl zažalovat o náhradu škody, když by jsi náhodou přišel o data)