hehe to je vychytavkaPůvodně odeslal Jey
![]()
ja sem ale vuuuultaky me to mohlo napadnout... ale v tom pripade musi byt to cerpadlo na max 12V
![]()
hehe to je vychytavkaPůvodně odeslal Jey
![]()
ja sem ale vuuuultaky me to mohlo napadnout... ale v tom pripade musi byt to cerpadlo na max 12V
![]()
HP Spectre x360 14-ea0002nc
ja myslim ze pri trose sikovnosti to zvladne kazdy zapojit i na 220v, ale radsi bych rekl nekomu kdo ma znalosti z oboru elektrotechniky.. bylo by n.ahovn.o p.osra.t si zdroj, pripadne cerpadlo, nebo komponenty..Původně odeslal Warlord
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
cerpadlo na 12v asi nesezenes.. muj nazor..
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
Tak trochu pochybuju jestli neni to sami mit otevreny case protoze to nasava ten samy vzduch ne?![]()
*NIX GG
Vpodstate ano, jenze princip wind tunnelu je, ze prave NECHCES mit otevreny case, napriklad z duvodu hlasitosti pocitace...Původně odeslal Hanta
![]()
No ja mam case cheaftec takze postrane mam uz diru s chladicem takze skusim udelat nakej ten tunylek, a uvidime. Nechce se mi kupovat stoji asi 600 Kč.Původně odeslal geri
(
Macbook Pro 2011 15" QuadCore = 2.0GHz; APLE Cinema 27" + 5x LED LCD LG 24" power by i-tec adapter
Ani takové nepotřebuješ bohatě ti 12V stačí na spínání relé a relé ti sepne napětí jaké budeš potřebovat.Původně odeslal Jey
A k těm trubkám k Windtunelu na pokládání kabelů se používají trubky co se jmenujou kobaflex nebo tak nějak a vnitřní průměr mají myslím 75mm a 100mm jsou sice trochu tuhé, ale co je důležité zevnitř jsou hladké (aby se tam ty kabely dobře dostávaly). Každá firma co se zybývá výkopovými pracemi by je asi měla mít takže by neměl být problém je sehnat. Právě jsem si metr domluvil. Teď se ještě donutit doma překopat komp.
![]()
AMD Athlon 1700+@2800+11x200 1,7V | AC Slim Silent Pro 43°C/54°C | 512MB OCZ Basic DDR 3200 | ABIT NF7-S rev.1.1 | Western Digital WD400JB 40GB | Leadtek GeForce 4Ti 4200 64MB 250/500@300/600| DVD Toshiba SD1712 | CD-RW Teac 524 | 17\" DELL repas
Třeba tady http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtID=16851Původně odeslal Lukas-SVK
![]()
AMD Athlon XP 1600+@1900+ (AGOIA, 12x133, 1.7V) | -ABIT- KT7A | SPIRE FalconRock II | 448 MB RAM PC-133 | WD 800 JB | Seagate BARACUDA III 20 GB | MSI 8870 GeForce 4 Ti 4200 64MB VTD 308/585 | CD-RW TEAC CD-W548E | DVD Toshiba SD-M1612 | CREATIVE SB Audigy Player | CREATIVE Inspire 5300 5.1 | EC ML 5410 Black | Fortron FSP350-60(PF) | LG 776 FM Flatron 17\" | Genius NetScroll Optical Mouse | M$ SideWinder Precision 2 | Win XP CZ SP1 | Wireless Internet: 64 Kbps by CZFreeNET Ostrava
No k tym vodnym chladeniam ja by som to riesil cez Perifer ATX alebo tak nejako....nieco ako predlzovacka so specialnou zastrckou pre Pc....ked pustis pocitac tak sa ostatne aktivuju tiez.....a ten wind tunel by som riesil tak, ze by som si zohnal skrinu s dvoma poziciami na 80 mm vetraciky. Z jednej by nasaval a druha by odsavala.....ale trebalo by ich nejak oddelit aby sa nespravil vecni kolobeh tepla. A dost by som myslel aj na filtre ak sa to tam vhana bez filtru tak sa to dost zase*ie od prachu a tak. Videli ste niekto ten nadstavec od Thermaltake na 80 mm vetraciky?
Athlon XP Thorton 2000+ @ 2200Mhz fsb200, VOLCANO 7+, Asus A7N8X Deluxe rev. 2.0 2x Twimos 3500 256MB Twister, Manli Radeon 8500LELELELELE HDD Seagate Barracuda 7200.7 120 GB+ nejaka 200GB, DVD Toshiba 1812, ASUS cd-rw 52x24x52x, zdroj 500W Case Eurocase 5410 small modify 1*80enermax, 1*92enermax + uprava prednej masky
pokud myslis ten nastavec na jejich volcana, takovyto "KOLENO", tak to je dost dobry.. ale u nas to bude dost drahy.Původně odeslal greap
2Moderator:Původně odeslal Adrenix
Sorry,neprohlížel jsem si to tady celé proto jsem si nevšim že tenhle odkaz tu už byl. Takže ten můj přízpěvek klidně smažte.
![]()
AMD Athlon XP 1600+@1900+ (AGOIA, 12x133, 1.7V) | -ABIT- KT7A | SPIRE FalconRock II | 448 MB RAM PC-133 | WD 800 JB | Seagate BARACUDA III 20 GB | MSI 8870 GeForce 4 Ti 4200 64MB VTD 308/585 | CD-RW TEAC CD-W548E | DVD Toshiba SD-M1612 | CREATIVE SB Audigy Player | CREATIVE Inspire 5300 5.1 | EC ML 5410 Black | Fortron FSP350-60(PF) | LG 776 FM Flatron 17\" | Genius NetScroll Optical Mouse | M$ SideWinder Precision 2 | Win XP CZ SP1 | Wireless Internet: 64 Kbps by CZFreeNET Ostrava
Čet jsem tu něco o čerpadle na 12V, že se nedá sehnat, myslim že uplně v pohodě, jsou takový čerpadla na vodotrysky do pokoje, nějaký osvěžovače vzduchu nebo co to je, tak prodávaj náhradní čerpadla, a jsou tušim právě na 12V...![]()
samozřejmě, ale právě vodotryskový čerpadla na 12v nejsou moc použitelný... ps mám doma taky fontánu, ale mám tam vodotryskový 220v.Původně odeslal apik
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)