Stránka 3 z 3 PrvníPrvní 123
Výsledky 51 až 73 z 73

Téma: Taky vam nefunguje ICQ pres Mirandu?

Standardní Re: Taky vam nefunguje ICQ pres Mirandu?

Citace Původně odeslal Eagle
    Nicméně používání starých verzí samotné Mirandy moc nedoporučuju, vývojové bývají stabilnější a taky spousta pluginů je přímo vyžaduje.
    To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Citace Původně odeslal frelichl
    To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
    Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.

ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).

Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.
    Nevím, možná jsem trefil zrovna dubrej build, se stabilitou nemám nejmenší problém. Classic contact list je právě "novinka" verze 0.4, kvůli ní mi v této verzi nefungovala spousta pluginů. Nicméně věřím tomu, že značná část nových pluginů by mi už nejela, jen jde o to, že já nové pluginy už nevyhledávám, našel jsem si nějaký ideální stav a po novinkách už netoužím. I když časem asi stejně budu donucen přejít na novou verzi (to zas bude zabitého času, než všechno vychytám).

ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).
    Ano, ale já ISee neupgradoval už dlouho (naposled někdy v únoru když icq servery udělaly nějakou změnu v login sekvenci či co), od té doby jsem neupgradoval a přitom se mě poslední změna netýkala. ISee jsem taky využíval kvůli detekci invisible lidí, ale to už dost dlouho nefunguje.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Po přeinstalování systému "dočista do čista" si přítelkyně "vzpomněla", že si nepamatuje heslo do ICQ. Přes ICQ password recovery to nějak nefunguje (odpoví na kontrolní otázky po zadání ICQ number, ale mail s novým heslem nepřijde)... Nevíte někdo ještě jinou cestu, jak ICQ heslo zjistit (mimo možnosti "vzpomenout si"? )
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Po přeinstalování systému "dočista do čista" si přítelkyně "vzpomněla", že si nepamatuje heslo do ICQ. Přes ICQ password recovery to nějak nefunguje (odpoví na kontrolní otázky po zadání ICQ number, ale mail s novým heslem nepřijde)... Nevíte někdo ještě jinou cestu, jak ICQ heslo zjistit (mimo možnosti "vzpomenout si"? )
    bez kontrolni otazky to nejde ? no jestli je ma nastavene tak asi ne...
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Věk
    44
    Vliv
    358

Tak jsem zjistil , že ICQ asi nemá rádo .cz adresy, na gmail.com to došlo prakticky okamžitě, jenže... Z Mirandy IM se přihlásím, ale tam nejde heslo měnit... Z go.icq.com ani ona z jejího ICQ 5.1 klienta se pro změnu hesla nepřihlásíme (nový heslo to nebere). Zvláštní je, že i na ICQ.com to na tu "detail page" umožní na nový heslo přístup, ale do ICQ ani h...vno...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Obecne znamy fakt je, ze cez Mirandu bohuzial ICQ heslo zmenit nejde. Naposledy som to riesil tak, ze som musel nainstalovat ICQ, zmenil som heslo a hned to aj islo z compu prec

Potom stacilo zmenit heslo DAT profilu Mirandy na prihlasenie do ICQ siete v Options.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

A neda sa to heslo menit priamo na ich webe?
    BTW. gaim tusim vie menit aj heslo - teda aspon to tam vidim, nikdy som to neskusal.
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

Citace Původně odeslal PiT
    Obecne znamy fakt je, ze cez Mirandu bohuzial ICQ heslo zmenit nejde.
    No nevím kde jsi na to přišel, já to teď zkoušel a v pohodě heslo změnit jde. Dělám to přes Change user details. Následně zkoušeno přes go.icq.com a starým heslem se přihlásit nešlo.

Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal Rainbow
    A neda sa to heslo menit priamo na ich webe?
    BTW. gaim tusim vie menit aj heslo - teda aspon to tam vidim, nikdy som to neskusal.
    Ne,na tom webu jsem to skutečně nenašel, a i když jsem si tam dal vyjet vyhledávání výrazu "change password", tak všechny příspěvky odkazovaly na ICQ klient a změnu přes něj...

2frelichl : Tak v Mirandě jsem to tedy vážně nezkoušel, čímž neříkám, že to tam není, ale nenašel jsem to tam

Vliv
    300

Ne,na tom webu jsem to skutečně nenašel, a i když jsem si tam dal vyjet vyhledávání výrazu "change password", tak všechny příspěvky odkazovaly na ICQ klient a změnu přes něj...
    Presne. Kedysi slo, ale uz to zmenili. Feature na zmenu hesla nevedno preco odobrali...

No nevím kde jsi na to přišel, já to teď zkoušel a v pohodě heslo změnit jde. Dělám to přes Change user details. Následně zkoušeno přes go.icq.com a starým heslem se přihlásit nešlo.
    V Mirande 0.5 som to neskusal, no v 0.4.x.x to neslo... a ani v starsich.
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams

Citace Původně odeslal PiT
    V Mirande 0.5 som to neskusal, no v 0.4.x.x to neslo... a ani v starsich.
    Mám hodně starou verzi 0.3.4 Alpha a fakt to jde.

Věk
    44
    Vliv
    358

Mám hodně starou verzi 0.3.4 Alpha a fakt to jde.
    Aha, no tak to je asi z dob , kdy "pejsek s kočičkou ještě hospodařili a ICQ šlo měnit přes web"

Aha, no tak to je asi z dob , kdy "pejsek s kočičkou ještě hospodařili a ICQ šlo měnit přes web"
    To by snad mělo být jedno, ne? Není to imho o verzi Mirandy ale o pluginu Change user info (standardní plugin).

Věk
    44
    Vliv
    358

To by snad mělo být jedno, ne? Není to imho o verzi Mirandy ale o pluginu Change user info (standardní plugin).
    No tak evidentně ve vyšších verzích prostě už ta možnost měnit heslo z Mirandy není a na webu ICQ to taky nejde... Ono je to pochopitelný, chtějí nalákat více lidí na jejich originální klient...

To tam fakt nemáte tuhle možnost?
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Věk
    44
    Vliv
    358

Ne, FAKT nemáme

Mas na to totiz nejakej pofiderni plugin. Proto to tam mas. Nevim co je na tom tak uzasnyho, dokonce si to sam psal o par prispevku vis. Nicmene pochybuju, ze to funguje.

[spis sem jen testoval podpis ((: ]
    Naposledy upravil Lolita; 07.08.2006 v 22:30.

Ne, FAKT nemáme
    Opravdu? Standardní .zip verze Mirandy 0.5 stáhnutá z oficiálního webu:

Citace Původně odeslal Lolita
    Mas na to totiz nejakej pofiderni plugin. Proto to tam mas. Nevim co je na tom tak uzasnyho, dokonce si to sam psal o par prispevku vis. Nicmene pochybuju, ze to funguje.

[spis sem jen testoval podpis ((: ]
    Ty seš taky pofidérní ;).

EDIT: určeno ke smazání, nemohl jsem odolat, omlouvám se.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Mno mam 0.3.3.1 verzium a ten plugin tam mam tiez. Myslim ze i na 0.4 siel instalnut a pouzit. Akurat , ked som menil udaje , tak to opcas vypisoval , ze proces este trva 20 sec , pritom sa to zmenilo hned.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Ja tam zadny extra plug-in na zmeny informaci nemam (pouze ten original v posledni verzi), verze 0.5 Unicode. A zmena hesla tam je jak vidno nize Akorat jsem to netestoval.
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Vliv
    300

Citace Původně odeslal NightKing
    Ja tam zadny extra plug-in na zmeny informaci nemam (pouze ten original v posledni verzi), verze 0.5 Unicode. A zmena hesla tam je jak vidno nize Akorat jsem to netestoval.
    V celej verzii 0.4 to ale neslo pouzit. Normalne si heslo zmenil, ale nic to nespravilo... Skusal som to teraz s 0.5 a vypisuje to rozne dalsie potvrdzovacie dialogy a tvari sa, ze funguje...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak rozchodit DIRECT CONNECTION u ICQ pres router/firewall
    Založil Puskin v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 06.02.2004, 11:31
  2. Neblbne vam dneska ICQ??????
    Založil Dr.Xander v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 13.04.2003, 11:46
  3. Taky se vám tolik hřeje ta vaše rybička/barracuda?
    Založil MR.AK v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 27.01.2003, 19:33
  4. Taky vam nejde na 8K9A2+ nastavit cas latency 1.5?
    Založil sa1adin v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 01.01.2003, 20:26

Pravidla přispívání