dik moc .:::iGore:::. za tenhle post. navedl mne na reseni problemu. pro pribuzneho jsem koupil u Radka PALIT 6800GS 128MB DDR3 (128bit), AGP, takty 520/1200 a potreboval grafiku rozchodit v win98. na strankach palitu a na jejich prilozenem CD maj sice ovladace, ktere mi ale vytravale psaly, ze cip nvidie neni pritomen. a pribuzny tam ma legalni 98 a jiny wokna nechce. stahl jsem si nejnovejsi drivery pro win98 [ 81.98], ktere take mne posilaly do kytek, ale jejich inf soubor byl plny 6800 ruznych verzi. pomohl riva tuner posledni verze, kde jsem zjistil kodove oznaceni jadra. a moc pomohl tenhle thread. tak jsem z novych driveru pro xp opsal syntaxi 6800gs, vlozil na spravne misto v inf souboru a doufal.Původně odeslal .:::iGor:::.
dobre dilo se povedlo, 6800gs facha, prechazi z 2d do3d, jde menit otacky vetraku, jde zkouset OC, [pameti nic moc - artefakty na 1300mhz] a zjistil jsem ze pravdu ma krabice, kde takty 3d jsou uvedene 450 jadro a ne jejich webova stranka.dalsi "drobny" rozdil oproti skutecnosti po nefunkcnich driverech z jejich webu
takze po anabazi konecne spokojenost