ja jsem si udelal ze stary MSI KN420D, tam byl koaxialni (cinch) digitalni vystup delanej jen jako zaslepka do skrine do PCI slotu a v ni cinch samice, z toho ved drat, kterej sem pich do desky do takovejch jakoby jumperu. epox to mel jinak zapojeny,tak sem akorat v ty koncovce toho vystupu prehodil draty a facha to bez nejmensich zvukovych vad. Mam to do Onkya,takze fakt slysim,ze je to OK. Jinak se to da udelat i z audio kabelu na CD rom, proste na druhej konec pripajis cinch, nak to zbastlis a pripojis k Onkyu. A protoze je to digitalni prenos, tak to bud de a nebo nejde. Neexistuje sumi to apod,maximalne to muze vynechavat,ale to uz je extrem. Ja takhle neumelecky mam vyvedeno z CD romky z digit vystupu primo do Onkya a DA prevod dela az Onkyo. To je potom cistounkej zvuk u CD Audia,jen kdyby ten kompl tak nehucel...
Jinak ta orig redukce je super, asi do ni taky pudu, je to aspon profi prace, ne naka bastlarina a ma to na sobe i S/PDIF in. Ale bacha out i in, ale oboje v optice! Ta redukce to predela na optickej signal!