Nemam dobru skusenost s FW 1X3. Na DVD+R nechce palit.Původně odeslal Bifur
![]()
Nemam dobru skusenost s FW 1X3. Na DVD+R nechce palit.Původně odeslal Bifur
![]()
Mne napaluje uplne v pohode. Mas original mechaniku alebo prerobenu? Stary 1X3 robil problemy na prerobenych mechanikach. Ale to som skor cital ze nechcelo citat DVD+R.. Potom ho Liggy prerobil a uz by mal byt v poho.. (popripade pomoze urobit crossflash este raz pomocou novsich softov..)Původně odeslal duves
AMD Athlon XP-M 2600+@2525MHz 10,5x240,5 @ 1,76V real | ABit NF7-S rev 2.0 (D27 131 CPC-ON BIOS) | ATI Radeon 9800 Pro @ XT 128 MB + AC Silencer| IBM Hitachi T7K250 SATA II 250GB | Legend DDR400 1 GB, 11-4-3-2.5@240 MHz (2x512 dual) @ 2,9V | Plextor PX-130A | NEC 4550A@4551A | Enermax 460W | TT Sonic Tower | 2x Zalman ZM-NB47J | Benq FP-71G
Mam 4550@4551 este jednu z prvych vyrobenu v auguste 2005.Původně odeslal Bifur
Viem o tom bootcoderovom probleme, bo som bol takmer denne na cdr.cz a tam sme to zeravo preberali. Mam zazalohovany starsi binflash 1.23 a 1.24. Mechaniku som naflashoval spet a potom som to urobil s najnovsim softom. S LF problem nie je, i ked Fuji media som este neskusal, je to dost draha sranda.
Tak som si dnes konecne kupil DVD-RAM - Panasonic. Moja prerobena mechanika NEC 3550@4551 funguje !!! Napaluje krasne tak DATA ako aj obrazky na Labelflasch media, palil som aj text na datovu stranu DVD-R. Po dnesnom dni konstatujem, ze DVD-RAM napalovacka poznala a pracuje s nim bez problemov. Skusal som napalovat data cez nera - bez problemov. Po plnom vymazani nerom, som medium naformatoval vo Windows XP ako HDD. Vsetko funguje ako ma. Teraz to mam ako zalozne HDD (aj ked pomale) na zalohovanie suborov.
Nemozem tie media nikde najst.Původně odeslal skwalker
![]()
Media DVD - RAM Panasonic sa daju kupit napr. v predajni NAY elektrodome a Labelflach media maju v Shark computers v ,,akcii´´ (www.shark.sk)
Nay mam od ruky, nasiel a objednal som na Hej: http://www.hej.sk/pocitace-pda/obcho...-av-cartridge/
LF media su uz dlhsie na Alza, ale zda sa mi to draha sranda.![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)