Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Zmizení programů po startu z registru

Question Zmizení programů po startu z registru

Můj problém spočívá v tom, že po každém restartu mi zmizí záznamy z registru o programech, které chci při startuu spustit (antivir, firewall...). V praxi to znamená, že např. u programu nastavím, aby se spustil po startu, záznam se objeví v registru, ale jakmile restartuji, program se sice spustí (ne vždy) a záznam z registru je pryč (lépe řečeno všechny co tam předtím byly). Zkoušel jsem snad vše co mě napadlo, Antivir scan, Spybot S&D, Lavasoft atd. ale nic nepomáhá. Zkoušel jsem použít i Tea Timer ale záznamy stejně zmizeli. Už si vážně nevím rady. Díky moc za každou radu

Mám Win XP Pro, SP2, antivir: nod32, firewall: sygate

Standardní Re: Zmizení programů po startu z registru

Citace Původně odeslal FriX
    Můj problém spočívá v tom, že po každém restartu mi zmizí záznamy z registru o programech, které chci při startuu spustit (antivir, firewall...). V praxi to znamená, že např. u programu nastavím, aby se spustil po startu, záznam se objeví v registru, ale jakmile restartuji, program se sice spustí (ne vždy) a záznam z registru je pryč (lépe řečeno všechny co tam předtím byly). Zkoušel jsem snad vše co mě napadlo, Antivir scan, Spybot S&D, Lavasoft atd. ale nic nepomáhá. Zkoušel jsem použít i Tea Timer ale záznamy stejně zmizeli. Už si vážně nevím rady. Díky moc za každou radu
    A nemas tam nejaky SW, ktery to kontroluje? Do jake vetve to daval HKLM/.../RUN nebo HKLU/.../RUN

BTW neni to sice moc dobry napad ale zkus to dat po spusteni.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Maže se to z obou větví (ať už HKLM/../Run či HKCU/../Run). Pokud dám zástupce do Po spuštění, tak to funguje, ale tenhle způsob se mi právě moc nelíbí. O žádném softwaru který by to kontroloval bohužel nevím Někde jsem se dočetl že něco podobného způsoboval jistý program Starter, který jsem kdysi měl na svém PC, ale rozhodně ne v poslední době, a toto trvá asi jen týden.

Maže se to z obou větví (ať už HKLM/../Run či HKCU/../Run). Pokud dám zástupce do Po spuštění, tak to funguje, ale tenhle způsob se mi právě moc nelíbí. O žádném softwaru který by to kontroloval bohužel nevím Někde jsem se dočetl že něco podobného způsoboval jistý program Starter, který jsem kdysi měl na svém PC, ale rozhodně ne v poslední době, a toto trvá asi jen týden.
    jak dlouho mas nainstalovane Windows? jake mas opravneni k tem vetvim? (prave tlacitko mysi)
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p

Windows mám nainstalované už přes 2 roky. Oprávnění mám pro úplné řízení a čtení

Windows mám nainstalované už přes 2 roky. Oprávnění mám pro úplné řízení a čtení
    No 2 roky na Win je hodne. Reinstall asi nepripada v uvahu co?

No snažim se této možnosti vyhnout, ale pokud nebude jiná možnost, tak už se s tím pomalu smiřuju...

Nakonec jsem zjistil, že problémovým souborem byl updmanager.exe, který se mi načítal při každém startu (jako služba nebo tak něco)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Scandisk po kazdem startu WinXP
    Založil Tanner v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 30
    Poslední příspěvek: 23.08.2006, 17:55
  2. Po startu se monitor vypne
    Založil invalidainor v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 15.05.2003, 12:43
  3. Spousteni programu po startu systemu bez logovani?
    Založil ailas v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 25.04.2003, 21:36
  4. program na odstraneni/zobrazeni programu pri startu w2k
    Založil Pyrous v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.02.2003, 20:31
  5. Proč win XP po spuštění čekají asi minutuM?
    Založil Snippet v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 07.01.2003, 07:25

Pravidla přispívání