Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: TSBohemka reklamace po 30 dnech.

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Kluk k sežrání Avatar uživatele xvojta
    Věk
    43
    Vliv
    287

Standardní Re: TSBohemka reklamace po 30 dnech.

Citace Původně odeslal rombo
    A v ktery pobocce to bylo?? V Brnensky?? .. Jestli jo tak to docela chapu pac je tam jeden exot.. A jestli znas jmeno tak mi pisni SZ .. dik
    ja vam do toho nechcu kecat, ale ten clovek na brnenskejch reklamackach je uuuplne v pohode... chovam se k nemu slusne (ne nelezu mu do prdele) vzdycky jeste pokecame.. on mi rekne, co se ted tak nejvic reklamuje, co si mam a nemam kupovat... mezitim natuka reklamacku.. a pohoda...

naposled sem reklamoval ramku... vysvetlil sem mu, ze ji potrebuju nutne... vymenil na pockani... stalo me to asi 30min cekani...

tot moje zkusenosti... jen a jen dobry.. s reklamacema... a nejen v TSce
    Surface 3 Pro + Nokia Lumia 930 + Volvo V60 D5 + Ford Capri '79 2.3V6 project = mobilní
    ...omnia mea meacum porto...
    WS: ...i5@3,3GHz...16GBram...4TBwd... ATI Rad HD 6870 1GB

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Citace Původně odeslal xvojta
    ja vam do toho nechcu kecat, ale ten clovek na brnenskejch reklamackach je uuuplne v pohode... chovam se k nemu slusne (ne nelezu mu do prdele) vzdycky jeste pokecame.. on mi rekne, co se ted tak nejvic reklamuje, co si mam a nemam kupovat... mezitim natuka reklamacku.. a pohoda...

naposled sem reklamoval ramku... vysvetlil sem mu, ze ji potrebuju nutne... vymenil na pockani... stalo me to asi 30min cekani...
    Ja jsem byl na nej taky slusnej, nechtel jsem nic reklamovat, jen neco vyzkouset. Co jsem jim tam kdy donesl mi vymenili, RAM mi meni vsude na pockani (by me zajimalo co by chteli posilat testovat, kdyz jim hodin vypis z Memtestu a GoldMem), ale ten pristup k zakazniku je v Brnenske TS silenej. Obchodnici se uz zmenili, ale ten servisak zije asi nekde jinde.

PS: ja se k nemu taky choval slusne, slusne jsem ho poprosil a premyslet o jeho IQ jsem zacal az pozdeji

2Rombo: ja si uz jeho jmeno bohuzel nepamatuju, ale tehdy jsem se na nej ptal, protoze jsem mel chut to resit s jeho nadrizenym...

2Špeta Marek: ja si nemuzu vynachvalit Softcom. Jak s pristupem, tak k reklamacim. Vzdy mi vyhoveli i nad ramec zarucni doby
    Naposledy upravil PetrT; 31.07.2006 v 18:36.

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Senior Member mince Avatar uživatele rombo
    Věk
    41
    Vliv
    298

Citace Původně odeslal PetrT
    Ja jsem byl na nej taky slusnej, nechtel jsem nic reklamovat, jen neco vyzkouset. Co jsem jim tam kdy donesl mi vymenili, RAM mi meni vsude na pockani (by me zajimalo co by chteli posilat testovat, kdyz jim hodin vypis z Memtestu a GoldMem), ale ten pristup k zakazniku je v Brnenske TS silenej. Obchodnici se uz zmenili, ale ten servisak zije asi nekde jinde.

PS: ja se k nemu taky choval slusne, slusne jsem ho poprosil a premyslet o jeho IQ jsem zacal az pozdeji

2Rombo: ja si uz jeho jmeno bohuzel nepamatuju, ale tehdy jsem se na nej ptal, protoze jsem mel chut to resit s jeho nadrizenym...

2Špeta Marek: ja si nemuzu vynachvalit Softcom. Jak s pristupem, tak k reklamacim. Vzdy mi vyhoveli i nad ramec zarucni doby
    No pokud to byl pan Patak tak je to jasny pac ten zije mimo realitu pac ja myslel prave jeho.. S M.N. problemy nemam
    HOME: Intel Pentium G2120@3348MHz (Ivy Bridge), Gigabyte Z77-D3H r1.1, 8GB DDR3 Crucial Ballistix LP 1600@1512MHz 8-8-8-24 Turbo, Intel HD + Gigabyte ATI Radeon HD4850 1GB w Accelero S1 (Noctua NF-P12) + Virtu MVP, A-DATA XPG SX900 128GB + Western Digital 6400AAKS, LG BD-RE BH08LS20, Gigabyte 3DAurora w Enermax PRO82+ 425W, Primecooler PC-MP1, Samsung 24'' P2450H, Logitech Z-2300 w Creative X-Fi Titanium PCI-E, Microsoft Wireless Laser 7000, =-SILENT PC-=

WORK: HP Mini
    110c :).. servis PC a notebooků v Olomouci

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ + nekolik citaci z ruznych webu
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 11.08.2007, 17:13
  2. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 15:20

Pravidla přispívání