Citace Původně odeslal check
vlastiku trosku to s tema superlativama prehanis, proste nech historii at te ohodnoti...
dokonala vec neexistuje jenom jsou jeji nedokonalosti ucinne skryty ze...
bylo by urcite prinosne kdyby jsi rozepsal ceny pouzitych komponent aspon priblizne, lidi by hlavne asi zajimalo to chlazeni, ty profily imo nejsou nejlevnejsi
možná už trochu přeháním, ale stejně tak to někdo přehání zase s kritikou, jinak dokonalá věc neexistuje, aby byla dokonalá pro všechny, já říkám, že toto je pouze můj pohled a já jsem s mojí prací spokojený, samozřejmě to beru podle toho, jaké jsem měl na to prostředky a možnosti, peníze a čas, samozřejmě na tom jde stovky věcí ještě zdokonalovat, ale podle mých současných možností je to zatím takhle pro mě "dokonalý". Pokud máš mnohem lepší možnosti, jak toto vyrobit, tak ti v tom nikdo nebrání..., ale nemá smysl se tady dohadovat o tom, jestli je to dokonalý, to stejně nemůžete nikdo posoudit podle pár fotek

jinak rozpis cen a materiálu budu pak uvádět, zatím to nemám všechno zpracovaný, jinak pokud chceš vědět cenu těch chladičů na boku, tak je to chladič SK 501 1000 AL od fischer elektronik a stojí asi 5400.- s DPH (metr dlouhý), je to ale bez eloxu, za saténový dekorační elox, jsem dal celkem asi 5000.- (eloxtech) jako i se všema profilama.