Citace Původně odeslal Tinky linky
jak vidím tak každý má pod pojmem dokonalost uloženo něco jiného....já osobně tuto case po stránce chlazení nepovažuji za dokonalou
Ale Tinky linky tady už přece každý ví, že pro tebe je tohle chlazení úplně špatný , ale už jsi se od argumentů uchýlil pouze na bezhodnotné výkřiky a tak jsi celkem dost klesl, protože tohle už zavání závistí či snahou dělat ze sebe největšího machra, který všechno zná všechno umí .... přitom jsi nic lepšího neudělal, ... jinak já také vím o několika věcech, které by šli na té case udělat lépe z pohledu chlazení, ale mě šlo i o odhlučnění a o originální stylový vzhled a tak jsem to chlazení tomu vědomě uzpůsobyl (např. přikrytí žeber), ale pořád to uchladí vše co potřebuji, mým cílem bylo uchladit pasivně výkonnější sestavu než Zalman a to se mě podařilo, na poprvé to osobně beru jako "dokonalý", ale příští case bude zase lepší, tohle je jen začátek, kde jsem v praxi zjistil jak to celé funguje a teď zase mám další nápady, jak to vylepšit.

PS. pokud hodláš argumentovat vodníkem a větrákama z tvého pohledu "dokonalého" chlazení, tak to fakt nezkoušej, protože toto se v tomhle threadu neřeší, tady se řeší pouze pasivní chlazení .... , zatím sice není moc co konkrétního řešit , ale fotky vnitřku budou taky, jen ještě musíte vydržet než to doladím a vyfotím a závěrečně otestuju a napíšu k tomu nějaký info, ale nemám na to všechno momentálně čas , je prostě léto , asi bude lepší to doté doby tady LOCKnout, a předejít, tak dalším spekulacím a dohadům. Pokud má někdo dotaz či mě chce něco zdělit může samozřejmě po SZ či mailu....díky

LOCK