Vlastnim tento mainboard rev 1.0 a mam problem s pretaktovavanim procesora. Skusil som bios 1.5 a teraz mam 1.3 ale sa mi stava to iste. Procesor na originalnej voltazi 1,6V pracuje normalne-kludne som hral AvP2 primal hunt 2 hodiny a vsetko v poho, ale ked dam na tej istej frekvencii voltaz procesora bez akehokolvek zvysenia frekvencie, po nastartovani do win a spusteni sandry sa vypne a huka alarm. FSB to nemoze byt, lebo tu som skusal samostatne tak aby ostala frekvencia CPU co najviac bliziaca sa k originalnej (inac je to zeleny Tbread B0 JIUCB 0251 1700+) a ked som ju uz mal vysoku, tak sa mi len sekli windovsi a nevydalo to ziaden alarmujuci zvuk. Takisto ani pamatami to byt nemoze, tiez som ich skusal taktovat samostatne bez zvysenia frekvencie len pomocou pomerov. V biose mam nastavene vsetky vypnutia systemu pri velkych teplotach na najvyssie hodnoty alebo na disable. Skusal som len samostatne taktovat procesor pomocou multiplikatorov, kedy FSB aj pamate pracovali na originalnych frekvenciach a ked som zvysoval nasobice a potom voltaz, tak mi to uz blblo a CPU vo win padalo. Mozno by to mohlo byt zdrojom ale mam 300W i ked neznackovy a ma len par mesiacov, takze to podla mna nemusi byt. Skusal som sa hrat aj v advanced chipset features s Thermal-throttling(neviete aky to ma presny zmysel?) ale ani to nepomohlo. Este pre kompletizaciu udajov, chladim ho Volcanom 7, takze v teplote problem nevidim. Inac teplotu pri zatazi mam (napr. hranie hry) mam 55 stupnou a to bezim na 1522Mhz a 204FSB co sa mi zda dost vela.