Výsledky 1 až 25 z 228

Téma: Ako rozchodit Tualatin na starsich doskach

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Vliv
    285

Standardní Re: Ako rozchodit Tualatin na starsich doskach

Pravda, nefungují a dost chápu, že po slepu ti ty piny nic říkat ani nemohou a chce to ten obrázek, kde je pěkné schémátko Tualatinu i s popsanými piny. Uff, ono je to ale taky už pěkných pár let, co jsem tento významný thread tady na OC založil a odkazy již asi právem vzal čas. Já už ten obrázek ani sám nemám, ale snad se ozvou zdejší GURU, kteří jej sem jistě rádi pro ostatní dodají a pak to podle toho schéma, kde ty piny krásně uvidiš očíslované a víš tak zcela přesně, kam šáhnout dáš jako já dal jistě dohromady.

EDIT: ZPĚT A VŠECHNO JINAK !!

Všechno potřebné máš na předchozí stránce v PAOLOvě příspěvku a jeho link je stále funkční viz http://mujweb.cz/www/PaoloCZ/cpu-voltage.html a teď už to musiš pode nich dát dohromady a zkus ten můj postup ze strany 1 (AK4 na AJ5) a nic hlavně NELÁMEJ. Vše funguje dodnes. Předpokládám, že máš redukci od MSI, tak bys neměl mít s ničím problém a vše tu bylo na předchozích stránkách bohatě popsáno. Takže jen držíme palce!
    Naposledy upravil Milx; 27.07.2006 v 19:44.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 21:56
  2. FAQ: Mechaniky a média (2.9.2007)
    Založil peta303 v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 25.08.2007, 03:08

Pravidla přispívání