Výsledky 1 až 25 z 668

Téma: Carlos

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Carlos

Citace Původně odeslal Skodik
    U te prvni se mi libi ta prace s DOF a to tonovani taky dobre, jen jsem se chtel zeptat tyhle posledni fotky jsou taky nejak zvlast svicene, ci prirodni svetlo? Takhle je lepsi nez druha..

U te druhe tam jsi mel sebou asi vetrak na ty vlasy, ne? To se mi prave nezda, aby ji takhle vlaly vlasy a stala u zdi.. spis bych ji z touhle pozou dal do volneho prostoru a za ji jen tak trochu horizont apod.. na plnou diru.

tak to tak asi nazor nekoho kdo s tim zacina
    Nijak zvlast svicene to neni. Focene navecer v difuznim svetle. Meli sme tam zlatou odrazku, kterou mi kamos pridrzoval, abych sme dostal nejaky lesk do oka.

Vetrak sme nemeli, tohle je jen jak foukl vetrik, nicmene vetrak nepotrebujes, na rozhybani vlasu ti staci i ta odrazna deska, kterou mavnes...

Kde bude stat abi mela rozevlate vlasy je uplne jedno... Jde o to ze to bude zase uplne jina fotka

Citace Původně odeslal Darth Maul
    Souhlas. Já jen reagoval na ten Carlosův povzdech, že se jim to nepodařilo podchytit...
    Ta holka není přirozeně pihovatá - pihy jí vyskákaly po opalování a to může někdy vypadat nepřirozeně.
    Jj presne tak, prehanla to proste s opalovanim Na ten korektor sem se ptal a riakli mi ze to je nejaka zelena tycinka napr. od Green Line, tak to priste asi vyzkousim - dik za info!

Citace Původně odeslal theedge
    Ta 1. se mi výrazově a barevně líbí, ale přemýšlím nad těma rukama .. na mě je to asi takový moc torzo. Myslím že alespoň jednu ruku to tam chtělo nějak nakomponovat ... třeba trošku opřená o ten sloup nebo tak něco..
    Mno kdyby tam byla videt ta zadni ruka tak ju budu rezat v kloubu, coz sem nechtel a to opirani o sloup uz sem nekde fotil, taky to neni uplne idelani, na ladeni sem nemel cas, zrovna nas vyahaneli co ze jim to tam fotime Ale jeste se tam budu vracet, na malem prostoru je plno zajimavych pozadi, takze treba jeste neco vznikne

A ted tu mam svuj prvni pokus o sendvic

Nikon D70 + Sigma 10-20 1:4-5,6 DC HSM D + CF SanDisk Ultra II + RAW

EDIT: Nahral sem nepreostrenou verzi...

EDIT2: Pridavam nesedvicovou verzi, kterou sem odbarvil (jo a zkusil sem srovnat vsechny linie):

Nikon D70 + Sigma 10-20 1:4-5,6 DC HSM D + CF SanDisk Ultra II + RAW
    Naposledy upravil Carlos; 25.07.2006 v 15:04.
    4 GAMING: Intel C2D E8400 @ 4,1GHz (8x515) | MB ASUS P5Q DLX | 2xKingston DDR2@1030MHz | Radeon 5750 VAPOR-X | EIZO S2243WH-BK |
    4 WATCHING: Intel E5200 2,5GHz@3,34GHz | ASUS P5Q-EM | 2GB DDR2 | Panasonic TH-42PX80EA |
    4 TRAVELING: SONY VAIO VGN-BX297XP or Acer Timeline 1810TZ & Eurotel Data Expres |
    4 SHOOTING: Nikon D700+BG&D300+BG+S10-20/4-5,6 DC HSM+N17-55/2,8 AF-S DX+N70-200/2,8G ED-IF AF-S VR+S24/1.8+N35/2D+N50/1,4G AF-S+N85/1,8D+S150-500 5-6,3 APO DG OS HSM+S TC 1,4x EX DG+2xNikon SB900+2xMetz 58 AF-1 |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání