Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Jakou výbavu na kvalitní ripy z Kabelové televize ??

Standardní Jakou výbavu na kvalitní ripy z Kabelové televize ??

Zdravim ... chci pozadat o radu ...

Mam kabelovou televizi Karneval a chtel bych delat ripy do PC ... muzete mi poradit co je potreba zakoupit za vybavu, abych mohl delat kvalitni XviD ripy ve vysoke kvalite ?
    gg

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    285

Standardní Re: Jakou výbavu na kvalitní ripy z Kabelové televize ??

Citace Původně odeslal moskyt

Mam kabelovou televizi Karneval a chtel bych delat ripy do PC ... muzete mi poradit co je potreba zakoupit za vybavu, abych mohl delat kvalitni XviD ripy ve vysoke kvalite ?
    V podstatě ti stačí jen televizní karta, záleží, kolik do toho chceš vrazit? Nějaký recenze najdeš na http://www.tvfreak.cz/
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Citace Původně odeslal moskyt

No hlavne musis mit kvalitni signal. S TV kartou je to slozitejsi. Muzes koupit se dvema tunerama (PIP), HW MPEG 2 dekoderem, pripadne myslet na digital a koupit hybridni tuner.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Junior Member
    Věk
    41
    Vliv
    231

myslím že se tu někde řešila ale norma resp. kódování signálu Karnevalu, takže nevím, na kolik to bude jednoduché
    Usually the mistake is between the chair and the computer...

A jak to chteji kodovat analogovaou cestou od prijimace k TV? To by musela podporovat kazda TV a tak samo i jjakykoliv TV tuner. Mozna se pletu, ale nejak se mi to nezda Chapu cestu ustredna <-> prijimac, ale toto fakt asi nee.
    PC: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE, 2x 1GB DDRII800 A-Data, 120GB + 500GB, externi disk 320GB, 23" LCD Apple Home Cinema HD + 20" LCD LG L2000C-SF, Logitech Cordless MX3100, Sennheiser HD580
    PDA: FSC Loox 420 + Koss The Plug + 1GB SD Transcend 80x
    Photo: Olympus E-500, 14-45mm 1:3.5-5.6, 40-150mm 1:3.5-4.5 + FL-36 + 8GB SanDisk Ultra II + 512MB Kingston + Lowepro EX 160 + Tamrac

Junior Member
    Věk
    41
    Vliv
    231

Citace Původně odeslal Antiloopa
    A jak to chteji kodovat analogovaou cestou od prijimace k TV? To by musela podporovat kazda TV a tak samo i jjakykoliv TV tuner. Mozna se pletu, ale nejak se mi to nezda Chapu cestu ustredna <-> prijimac, ale toto fakt asi nee.
    Omlouvám se, myslel jsem, že se jedná o ripy z digitální televize Karnevalu. Jinak samozřejmě normální televizní karta (Doporučuji nějakou AverMedia )
    Usually the mistake is between the chair and the computer...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jakou slim klávesnici na USB ? Kvalita,malá a tenká+hezká
    Založil Luk v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 15.03.2005, 12:27
  2. jakou z nich na kvalitni obraz v 2d ?
    Založil Naz0gaR v sekci fóra Ostatní grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 15.12.2004, 13:14

Pravidla přispívání