Citace Původně odeslal Eagle
Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.
Nevím, možná jsem trefil zrovna dubrej build, se stabilitou nemám nejmenší problém. Classic contact list je právě "novinka" verze 0.4, kvůli ní mi v této verzi nefungovala spousta pluginů. Nicméně věřím tomu, že značná část nových pluginů by mi už nejela, jen jde o to, že já nové pluginy už nevyhledávám, našel jsem si nějaký ideální stav a po novinkách už netoužím. I když časem asi stejně budu donucen přejít na novou verzi (to zas bude zabitého času, než všechno vychytám).

Citace Původně odeslal Eagle
ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).
Ano, ale já ISee neupgradoval už dlouho (naposled někdy v únoru když icq servery udělaly nějakou změnu v login sekvenci či co), od té doby jsem neupgradoval a přitom se mě poslední změna netýkala. ISee jsem taky využíval kvůli detekci invisible lidí, ale to už dost dlouho nefunguje.