Citace Původně odeslal frelichl
To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.

ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).