Výsledky 1 až 25 z 73

Téma: Taky vam nefunguje ICQ pres Mirandu?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: Taky vam nefunguje ICQ pres Mirandu?

Citace Původně odeslal Špeta Marek
    A co kdyby sis priste precetl co se pise nad tebou? Nemusel bys vymyslet.
    Jo sorry, sypu si popel na hlavu, akorát jsem to řešil asi hodinu před odjezdem na dovolenou, ze který jsem se právě vrátil a chtěl jsem, aby to tu fungovalo. Byl jsem ve shonu a těch příspěvků jsem si nějak nevšiml , respektive nepřečetl jsem je tak uplně pořádně
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Miranda nemá s ICQ nic společného. Pluginy dbx_3x.dll (databáze) a clist_classic.dll (contact list) a Miranda32.exe pouze vytvářejí základní rozhraní pro spojení dalších modulů. Okno se zprávami (srmm.dll, tabsrmm.dll, sramm.dll) a samotné protokoly jsou pouze nepovinnou nadstavbou. Čili pokud se nemůžete připojit, je problém přímo v dynamické knihovně rozhraní (v případě ICQ je to icq.dll). A nebo spadnul server (stává se docela často).

Jak už tady zaznělo, nejlepší je používat aktuální vývojovou verzi - http://jokusoftware.wz.cz/miranda/. Ta by měla spolehlivě chodit i na dnes již postarší Mirandě 0.4. Určitě chodí bez chyby na téměř finální 0.5 a taky na nejnovější vývojové 0.6 alpha 1 (Miranda IM 0.6.0.1). Nicméně používání starých verzí samotné Mirandy moc nedoporučuju, vývojové bývají stabilnější a taky spousta pluginů je přímo vyžaduje.

Citace Původně odeslal Eagle
    Nicméně používání starých verzí samotné Mirandy moc nedoporučuju, vývojové bývají stabilnější a taky spousta pluginů je přímo vyžaduje.
    To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Citace Původně odeslal frelichl
    To bych moc nezevšeobecňoval, já mám už postarší verzi 0.3.4, kterou jsem kdysi dávno pořádně vyladil a funguje naprosto spolehlivě dodnes. Dokonce ani poslední změna v login sekvenci, kvůli které musela většina lidí měnit icq.dll se mě nedotkla, protože od pradávna používám ISee, nikoliv IcqOscarJ. Vzpomínám si, že po vydání 0.4 jsem chtěl přejít, ale kvůli naprostému překopání contact listu atd., díky čemuž přestala fungovat spousta pluginů, jsem zůstal u staré verze a to mi vydrželo až do teď.
    Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.

ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).

Staré verze jsou bohužel dost bugové a každou chvíli mi padaly (měl jsem ještě 0.3.3). 0.4 tohle hodně zlepšila, ale pořád to nebylo ono. Nejlépe hodnotím 0.5, kterou používám asi rok. S contact listem jsem při přechodu neměl žádný problém, pořád používám základní Clist_classic. Nové pluginy už vyžadují minimálně 0.4, někdy i 0.5, takže ono není ani na výběr.
    Nevím, možná jsem trefil zrovna dubrej build, se stabilitou nemám nejmenší problém. Classic contact list je právě "novinka" verze 0.4, kvůli ní mi v této verzi nefungovala spousta pluginů. Nicméně věřím tomu, že značná část nových pluginů by mi už nejela, jen jde o to, že já nové pluginy už nevyhledávám, našel jsem si nějaký ideální stav a po novinkách už netoužím. I když časem asi stejně budu donucen přejít na novou verzi (to zas bude zabitého času, než všechno vychytám).

ISee není nic jiného než vývojové ICQ od Joea s tím, že jsou do něj dodány další features - icq.dll je dodáváno se zdrojákem, takže stačí menší úprava a je to. Čili je jasné, že pokud aktualizuješ ISee, tak se posouváš na stejnou úroveň, na které je IcqOscarJ (jen maličko se zpožděním).
    Ano, ale já ISee neupgradoval už dlouho (naposled někdy v únoru když icq servery udělaly nějakou změnu v login sekvenci či co), od té doby jsem neupgradoval a přitom se mě poslední změna netýkala. ISee jsem taky využíval kvůli detekci invisible lidí, ale to už dost dlouho nefunguje.
    Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Po přeinstalování systému "dočista do čista" si přítelkyně "vzpomněla", že si nepamatuje heslo do ICQ. Přes ICQ password recovery to nějak nefunguje (odpoví na kontrolní otázky po zadání ICQ number, ale mail s novým heslem nepřijde)... Nevíte někdo ještě jinou cestu, jak ICQ heslo zjistit (mimo možnosti "vzpomenout si"? )
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Po přeinstalování systému "dočista do čista" si přítelkyně "vzpomněla", že si nepamatuje heslo do ICQ. Přes ICQ password recovery to nějak nefunguje (odpoví na kontrolní otázky po zadání ICQ number, ale mail s novým heslem nepřijde)... Nevíte někdo ještě jinou cestu, jak ICQ heslo zjistit (mimo možnosti "vzpomenout si"? )
    bez kontrolni otazky to nejde ? no jestli je ma nastavene tak asi ne...
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak rozchodit DIRECT CONNECTION u ICQ pres router/firewall
    Založil Puskin v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 06.02.2004, 11:31
  2. Neblbne vam dneska ICQ??????
    Založil Dr.Xander v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 13.04.2003, 11:46
  3. Taky se vám tolik hřeje ta vaše rybička/barracuda?
    Založil MR.AK v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 27.01.2003, 19:33
  4. Taky vam nejde na 8K9A2+ nastavit cas latency 1.5?
    Založil sa1adin v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 01.01.2003, 20:26

Pravidla přispívání