Citace Původně odeslal Boboco
To je všeobecný blud z řady s trojkou na začátku neuděláš řadu se čtyřkou na začátku. Jediné co jde je úprava z 3550 na 3551 a ze 4550 na 4551 (podpora LF). Jo a ještě něco, když si do toho neca z "trojkový řady" někdo nahraje neoficiální firmware a pak nadává jak ta mechanika stojí za .... Ať si tam laskavě vrátí oficiální a bude se divit Bohužel jsem neviděl neoficiální bios pro tyhle mechaniky (abych byl konkrétní, zajímal a zkoušel jsem to jen s 3520 a 3540), kterej by zlepšil vlastnosti mechaniky. Třeba se zrychlilo načítání disků, ale člověk prakticky nevypálil médium bez chyby. A ještě k tomu flashnutí z "3" na "4" nebo opačně. Zapomněl jsem že se údajně dá flasnout 4550(1) na 3550(1), ovšem jedná se pouze o to, že se ti mechanika přestane hlásit jako 4550 a hlásí se jako 3550 a je zakázána podpora RAM. Jinak je to ale kompletně podprůměrná mechanika jako orig. 4550. A ještě pro doplnění. Rozdělej si na stole 3550 a 4550 a na první pohled uvidíš, že ty optiky a i PBC (tišťák) je dost odlišnej. Hodně jsem slyšel o flashnutí z 3550 na 4550 ale prakticky jsem to nikdy neviděl, protože to nejde. 3550 Ti prostě nikdy nenačte RAM médium, nemůže
LOL, LOL a ešte raz LOL Na nič iné sa asi nezmôžem. Mechaniky NEC 3550,3551,4550 a 4551 sú čo sa týka hardware IDENTICKÉ! Ak si niekto myslí opak, tak prosím ale stačí si pozrieť môj podpis dole a je tam jasne napísané 3550 @ 4551 a môžem zaručiť že tá mechanika skutočne funguje tak ako má a kto neverí nech sa príde pozrieť Inak akože proti LG niesom nejako extra zameraný, jednu som mal a nebolo to zrovna to pravé orechové, tak som sa jej zbavil. Keďže ale pracujem vo firme, ktorá predáva HW tak možem povedať že jediné čo je ako tak od LG použitelné sú práve DVD-RW mechaniky, ich CD-ROM, DVD-ROM a CD-RW nestoja za nič, už prvotná inštalácia windows je častokrát problém pre tie mechaniky (samozrejme že z orig. CD) Takže ja osobne tiež uprednosňujem NEC ale ludia sú tvdohlaví a chcú stoj čo stoj LG