Citace Původně odeslal theedge
No možná tomu podle tebe nerozumím ale dobrou fotku poznám Jen jsem se ti snažil říct že za prudkýho poledního slunce se nefotí (což sám víš, přesto tu dáváš jako příklad) ... respektive fotí ale nevznikají ty nejlepší fotky. To že si k tomu vypomáháš milionem pomůcek od blesků přes odrazný stěnya já nevím co ještě nemění nic na tom, že to je pořád nahouby.
Jinak mi trochu uniká v čem si tam protiřečím ...

Ta další fotka za přírodního světla bez slunce (s dýmkou) je už úplně o něčem jiným.
Tak teď jsi mě fakt dostal!!! >:}
Ta fotka s dýmkou je totiž focená taky za plného slunce pár minut po té první - jenom jsem použil víc "milionů" těch pomůcek k vylepšení, a to včetně méně kontrastního pozadí apod... Dokonce i parametry clony, času i ISO jsou stejné!!! Když už tu rozdáváš rozumy, mohl bys mi ale taky odpovědět na mou předchozí otázku...

A v čem si protiřečíš? Ty fotky jsou vyloženě reportážní - focené za daných podmínek, prakticky bez moznosti upravovat pozici foceneho, a tedy žádná ateliérová práce... Označit je za "fotku na občanku" svědčí o základních neznalostech a rozhodně nedokazuje Tvé tvrzení, že "dobrou fotku poznáš".

Hele, sereš se do mě při každé příležitosti od chvíle, co jsem Ti zkritizoval Tvoje "skvělé dráty"... tak zkus ubrat. Už jsem Ti to psal přes SZ, ale asi neumíš číst...