Jak psal Tykoxo:
"Ja by som to skusil Ranish partition managerom - C: by som naformatoval na Fat 32, potom nabootoval zo startovacej diskety Win 98 a zadal prikaz sys C:. Mozes vyuzit este boot manager z Ranisha, pokial ho nechces, zadaj tam "standard IPL" (tusim ze medzernikom)."
Udělal bych totéž, akorát bych neformátoval C (už to FAT32 je), jen bych tam přes sys c: přenesl ten DOS (na DOS 6.22 se vykašli, radši použij ten z windows98 ).. Spíše bych v Ranish partition manageru naformátoval tu partition (F) na FAT32 a té zálohovací (D) dal příznak skrytá (vybereš řádek s partition a tuším je to přes písmenko "H" == hidden). Pak by ti měl instalátor nabídnout, kam winxp nainstalovat. Dej si pozor na to, že instalátor winXP při větším počtu partition často přeznačí písmenka partition (obvykle naprosto nesmyslně a nelogicky). Tu správnou partition určíš podle známé velikosti a při instalaci ji naformátuj na NTFS. Pak po nainstalování tu skrytou partition opět zviditelníš v Ranish partition manageru stejným postupem.