Výsledky 1 až 25 z 1417

Téma: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní Re: Karneval a UPC - aktualni zmeny

Karneval se ted predevsim snazi vsem vnutit krabky na digitalni prijem TV (tedy ne krabny na pozemni prijem, ale na kryptovanou kabelovku aby bylo jasno)

Co se inetu tejce, mam pred sebou co se prave rozesila - nejlevnejsi varianta 400 bez dane za 1000/100, omezeni nevim, to na to blabolu neni, ale ten up je fakt smesnej.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Citace Původně odeslal Jezevec
    Co se inetu tejce, mam pred sebou co se prave rozesila - nejlevnejsi varianta 400 bez dane za 1000/100, omezeni nevim, to na to blabolu neni, ale ten up je fakt smesnej.
    To je jasny, ze to na tom blabolu napsany nebude, proc by bylo, vzdyt takto by ta reklama uz nebyla takova. Vzdyt FUP ani na jejich strankach neni nijak vyrazne napsan nekde u tech nabidek netu. Je to pouze napsano kdyz si clovek stahne PDFko s informacema o FUP =)

sakris tak uz to nekdo prozradte co se chysta =)
    Foxi kdyz to vis tak nam prozrad =)) a nedelej ze to tu ted nectes

Citace Původně odeslal Jezevec
    Karneval se ted predevsim snazi vsem vnutit krabky na digitalni prijem TV (tedy ne krabny na pozemni prijem, ale na kryptovanou kabelovku aby bylo jasno)

omeyeni je 2gb/2gb...pekne nanic
    dost me sere ze jedinz barak na moji ulice kde nejde netbox je zrovna ten muj...ti maj vyssi rychlosti a bez fupu..takhle muzu akorat zavidet kamosovi co bydli kousek vedle:/
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    301

Citace Původně odeslal Wolferine
    omeyeni je 2gb/2gb...pekne nanic
    dost me sere ze jedinz barak na moji ulice kde nejde netbox je zrovna ten muj...ti maj vyssi rychlosti a bez fupu..takhle muzu akorat zavidet kamosovi co bydli kousek vedle:/
    a nebo se proste pichnout pres nekoho kdo bude ochotny hodit si dom router a udelat mensi LANku (klidne i Wi-Fi)
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Ale v podstate mi je to jedno co ted Karneval predvede stejne to nebude drive jak v zari kdy se bude chtit ukazat svetu, protoze od zari zas bude vice useru na netu tudiz si jeste nejspise pockame
    Naposledy upravil Tukancheez; 27.07.2006 v 11:43.

http://digiweb.ihned.cz/?s1=i&s2=0&s3=0&s4=0&s5=0&s6=0&m=d&article[id]=19058600&p=i00000_d

OMG no to je nemilé, už jsem si celkem zvykl na název chello... nevím nevím, zda dělají správně.

Ví už někdo, co bude v září za změny ohledně FUP?

Mrzí mě, že mezi Karnevalem a UPC není konkurence (každý má natažený kabely jinde) a tak když jsem se ptal na Karnevalu, zda by nebyl možný nějaký speciální tarif alá UPC Extreme + BOOSTER (10MBit/2Mbit, 100GB limit) za 2.149 nebo UPC Professional + BOOSTER (12Mbit/2Mbit, no limit) za 4.683,- tak nemají nic jen ten 7000kbit/500kbit za 1.784,-

Za 12Mbit/2Mbit jsem nabizel i 7kKc mesicne, ale proste krom standartni nabidky nic jineho nedelaji.

Tak je to oficiální - nejen, že pojem "chello" už zmizel z webu UPC, ale dokonce mi už ani nejede stránka chello.cz.

Co jsem ale koukal na tarify, tak žádné změny. Akorát web UPC i prostředí aplikace kraken.dkm.cz je jiné.

Něco se fakt děje, ale zatím to není nic, co by se dalo nazvat zajímavým pro uživatele

Paolo: jj já právě mám extreme+booster a myslím, že za ty prachy prostě nic lepšího pořídit nejde. 127GB limit prostě musí stačit každému...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání