Mam asus a6ja.Kdyz je notebook cisty(jen nainstalovany OS) tak mi merak ukazuje za baterka vydrzi 3hodiny.Kdyz nainstauji dalsi aplikace jako antivir,office,premiere a spoustu a dalsich tak mi ukazuje ze vydrzi jen 1hodiny 50minut cim to muze byt??
Mam asus a6ja.Kdyz je notebook cisty(jen nainstalovany OS) tak mi merak ukazuje za baterka vydrzi 3hodiny.Kdyz nainstauji dalsi aplikace jako antivir,office,premiere a spoustu a dalsich tak mi ukazuje ze vydrzi jen 1hodiny 50minut cim to muze byt??
Co treba tim ze proste CPU zacne zrat vic tim ze mu davas zabrat ?Původně odeslal Jack68
rekl bych ze je to normalni jev....
CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.
CPU mi zere asi 3procenta z celkoveho vykona.Se mi nezda ze by to melo ztratit dve hodiny na vykonu :/Původně odeslal J.Wade
jeste pamet, jeste disk... proste to vsechno vic zere![]()
CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.
to chapu.Ale nedelam zadnou cinnost na notebooku(zadny zader) a presto moc nevydrziPůvodně odeslal J.Wade
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)