Citace Původně odeslal Prokop
donesl se dom teho tbreda bohuzel JIUCB.. / no neva taxem hned napoprve dal 11,5*166na stadnarti v core fsecko nabehlo i prime95(teplota pod procem do 38C) jelo v pohode... no pak odpoledne sem zkousel dal a dal jenze ta moja kt3ultra umi vcore jen do 1,7V.. taxem na foru nasel odkaz na tu stranku s tim dratovanim pinu(aby si deska myslela ze proc je palomino) no taxem se na to vrhnul... secko sem udelal tak jak to tam bylo zapnu PC nabehne du do biosu ale zadna zmena.. o(( vcore zas do 1,7V tak rikam hmm to je f *** taxem sundal volcano vyndal proc sundal dratky vrazil proc nasadil chladic zapnu.. nic / tak sem vyresetil CMOSku ok nabehl do biosu 11,5*166 a NIC!! taxem se s tim sral a bylo to nestabilni i na 166*11!! pri VCORE1,7V!! tak rikam to je f ***.. nevim co s tim.. co se to stalo?? jo a zvedla se mi i teplota tedka pocitam prime na 11*133 pri vcore 1,7 a teplota je 58C!! o((
Hmm, tak to je příjemný, mě se stalo něco podobného při sundavání chladiče a těd mi to jede na 127FSB!!!!!! Předtim jsem měl 150FSB v poho.... A shodou okolností mám také MSI KT4 Ultra.....