Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Jakou externí zvukovku? (asi USB)

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Jakou externí zvukovku? (asi USB)

Tak si přečti co jsem napsal. Doporučil jsem mu EXTERNÍ usb 2.0 zvukovou kartu..
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Senior Member Avatar uživatele bukva
    Věk
    39
    Vliv
    296

Zdenek Dubnicky> Jo, myslel sem receiver, ale hned mi bylo jasný, že to k PC není až tak dobrý řešení.

To že by audiofil ohrnul nos, to je mi jedno, audiofilové jsou chátra, které je potřeba se zbavit

Taky dávám přednost USB řešení. Tu kartu co doporučuješ sem viděl, ale nelíbila se mi (jako designově, třeba ten Zalman je krásnej ) a zdála se mi velká ... nicméně má to dálkový ovládání a EAX což je rozhodně velký + a cena se taky dá snést.
    Myšlení zkresluje realitu.

Nebudu básnit nad převodníky,odstupem od šumu, papírovými parametry. Soused si ji koupil k ntb a jedním slovem hraje krásně!! Oproti zabudované, je to opravdu jiná káva. Zvuk má sice přesný rukopis creativu,ale pro "naše" použití myslím více než dostatečný...

HERCULES Muse Pocket LT - 5.1, externí USB, sw prodáváme v práci, a její provedení se mi vůbec nelíbí. Už dílenské zpracování mě odrazuje. Ale na něčem se uštřit musí )
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

k tomu herculesu,kdyz pomines zpracovani...co zvuk?zkousel si?treba v porovnani s tim zelmanem...rozhoduju se mezi tema dvouma,zelman,hercules...sem docela kratkej s prachama,tak mi asi nezbyde nic jinyho nez vzit toho herculese...ale jestli je v tom velkej rozdil tak bych vzal toho zelmana
    ntb:
    MSI GX700|2GB RAM|NVIDIA GF 8600m GT 512MB|1680x1050 ftw|logitech X-530|
    Western Digital My Book Essential Edition 320GB |crEatiVe soundblaster 24bit

Nedalo mi to a našel jsem si recenzi. Článek jsem si zběžně pročetl a tato karta dostala druhé nejlepší hodnocení. Výhody jsou tam pěkně napsány, přesvědčilo mě to I když to by jsi měl raději příčist sám

Na druhou stranu zde chválí HERCULES.

Jestli nechceš zbytečně utrácet kup klidně HERCULES s pocitem že dostaneš kvalitu za super cenu.

supa,dik moc...pomohlo mi to moc
    ntb:

nakonec sem koupil soundblaster 24bit...sem moc spokojenej,remote parada,takze tim uplne odpada potreba remote u beden,snad jen na sw,ale ten nebude potreba serizovat tak casto myslim...
    ntb:

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém (nejen) se statickou elektřinou a (nejen) USB
    Založil Arthur Dent v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 07.08.2008, 13:21
  2. Problemy s USB HDD a Externi SB Live! 24bit
    Založil Funghost v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 18.12.2005, 23:53
  3. Padaji KDE aplikaci po upgrade kernelu z 2.6.4 na 2.6.11
    Založil jama v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 11