Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: blbne obnovovaci frekvence

Standardní blbne obnovovaci frekvence

Zdravim mam 7800 GTX a pri 60 hz mi to dost blika pri 85 mi to blyka o trochu min (coz by uz vubec nemelo byt znat) pri 100 Hz je to znat trosicku. Pri restartu pocitace mi to na zacatku blyka jako blazen. Monitorem to neni zkousel jsem dva. Muzu tu grafickou kartu reklamovat? Nebo cim by to mohlo bejt ?? Dik

Senior Member mince
    LBC-mesto kde furt prsi nebo jdete do kopce
    Věk
    45
    Vliv
    286

Standardní Re: blbne obnovovaci frekvence

A proč nenapíšeš na jakým monitoru to zkoušíš, rozlišení,...? Tu grafiku si kupoval tedka jako upgrade nebo si kupoval celou sestavu?

Upgrade: Jak si přeinstalovával ovladače? Odinstaloval si starý?

Proč tu lidi neuměj popsat svůj problém tak, aby ostatní nemuseli věštit z koule

P.S. slovo "BLYKAT" hodně bije do očí! )
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Moderátor Avatar uživatele Masster
    Věk
    42
    Vliv
    357

Pokud ti to blika podobne jako primo ve Windows pri 60Hz, tak to neni nic zvlastniho, protoze dokud ti nenabehne system, tak je vsechno v 60Hz.

Blika jako blazen si dokazu predstavit, ale jestli to odpovida tomu, co vidis, to uz nevim. Takze to opravdu popis podrobneji.

btw. nevim, kde si prisel na to, ze pri 85Hz nema byt videt zadne blikani....mozna by nemelo byt pro vetsinu lidi, ale zalezi na kvalite monitoru a na tvych ocich. Ja osobne 85Hz nesnesu.
    But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy

Citace Původně odeslal mejla
    A proč nenapíšeš na jakým monitoru to zkoušíš, rozlišení,...? Tu grafiku si kupoval tedka jako upgrade nebo si kupoval celou sestavu?

Upgrade: Jak si přeinstalovával ovladače? Odinstaloval si starý?

Proč tu lidi neuměj popsat svůj problém tak, aby ostatní nemuseli věštit z koule

P.S. slovo "BLYKAT" hodně bije do očí! )
    tak sorry : Zkousim to na monitoru (na jakym to na jinych pocitacich nedela sice to je sunka ale kdyz to na jinejch kompech nedela ... ) Kupoval jsem celou sestavu (AZUS A8N32 sli deluxe, AMD x2 3800+, 3x HDD,DVD)myslel jsem ze by to mohlo byt zdrojem, ale driv mi to nedelalo az tedka v posledni dobe. Nainstaloval jsem normalne vokna + ovladace atd.. a potom to obnovuju z imige kdyz potrebuju.

Zkusil jsem to hodit na druhej vystup na grafarne a tam to nedela. Pri 85Hz to skoro nepoznam a na 100ce to je dobry ale ten prvni vystup to dela furt. Pri restartu pocitace to taky jakstaks znat nebylo a tedka to je znat dost

zacalo to takhle: monitor se zacal sam zhasinat a hned se rozsvitil (jako kdyz menim frekvence) a takhle treba 10x za 2 hodiny potom byl celej den pokoj a druhej den zase.
    Jo a pouzivam rozliseni 1024*768

Citace Původně odeslal blekota
    tak sorry : Zkousim to na monitoru (na jakym to na jinych pocitacich nedela sice to je sunka ale kdyz to na jinejch kompech nedela ... ) Kupoval jsem celou sestavu (AZUS A8N32 sli deluxe, AMD x2 3800+, 3x HDD,DVD)myslel jsem ze by to mohlo byt zdrojem, ale driv mi to nedelalo az tedka v posledni dobe. Nainstaloval jsem normalne vokna + ovladace atd.. a potom to obnovuju z imige kdyz potrebuju.

Zkusil jsem to hodit na druhej vystup na grafarne a tam to nedela. Pri 85Hz to skoro nepoznam a na 100ce to je dobry ale ten prvni vystup to dela furt. Pri restartu pocitace to taky jakstaks znat nebylo a tedka to je znat dost

zacalo to takhle: monitor se zacal sam zhasinat a hned se rozsvitil (jako kdyz menim frekvence) a takhle treba 10x za 2 hodiny potom byl celej den pokoj a druhej den zase.
    Jo a pouzivam rozliseni 1024*768
    a zdroj je revoltec 400 W
    je sorry to sem se prekouk

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    286

Z toho co si tu teďka napsal to vypadá, že může být opravdu špatnej ten výstup. Ale nenapsal si, jakej používáš. Analog nebo digital? Předpokládám,že ten monitor je CRT. Měl sem podobnej problém, když jsem koupil tu svoji 6600GT,ale spravily to ovladače,takže doporučuju ještě vyzkoušet ty. Ještě se tu nabízí jedna otázka, proč nepouživáš ten výstup, na kterým ti to jede dobře?
    C2D 6300 (default),Gigabyte 965P-DS3 ,4*1024 MB , 5770 512MB, WD 640Gb, LG H22L,Cambridge DTT 2200,HP w2207h,

Citace Původně odeslal mejla
    Z toho co si tu teďka napsal to vypadá, že může být opravdu špatnej ten výstup. Ale nenapsal si, jakej používáš. Analog nebo digital? Předpokládám,že ten monitor je CRT. Měl sem podobnej problém, když jsem koupil tu svoji 6600GT,ale spravily to ovladače,takže doporučuju ještě vyzkoušet ty. Ještě se tu nabízí jedna otázka, proč nepouživáš ten výstup, na kterým ti to jede dobře?
    Monitor je crt. Pouzivam ten druhej vystup ale sere me ze mam tak drahou grafarnu a neco tam nefunguje jak ma. A do budoucna si stejne chci zapojit dva CRT nebo LCD
    Tedka jsem si nainstaloval rivatuner a tam je neco o low level refresh rate ? nevite nekdo co to je ?

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    286

No tak to samozřejmě není OK,že to nejede nastopro. Ale jak říkám, zkus ty jiný ovladače,třeba ti to vyřeší problém jako mě. Používám tedka 91.28 a jede vše jak má

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Obnovovací frekvence monitoru VS ATI
    Založil Grázl v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 01.04.2005, 21:53
  2. GF3Ti200 a obnovovací frekvence ve Win98S?//Recover Win98SE?
    Založil Aldapo v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 10.03.2003, 11:55
  3. Jak dostat do Win jine obnovovaci frekvence nez standard
    Založil bani v sekci fóra Monitory
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 19.01.2003, 01:28
  4. Win XP a obnovovaci frekvence ve hrach
    Založil Lisak v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.01.2003, 19:21
  5. Obnovovací frekvence ve WIN XP???????
    Založil Anonymous v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 07.11.2002, 10:22

Pravidla přispívání