zdravím všechny. za prvé se chci omluvit jestli se to tu už řešilo ale nic sem nenašel. a teď k věci. Potřeboval bych emailového klienta který by splňoval mé dvě zkromné podmínky a to:
byl zdarma
a dále vám vysvětlím co potřebuji aby uměl. Mám 5 PC. Z toho jeden server připojený na net a ostatní PC jsou s ním spojeny gigovou sítí ale přístup na net už nemají. Potřebuji klienta který poběží na serveru, sem tam třeba jednou denně udělá automaticky zálohu datových souborů zpráv a tyto datové soubory bude sdílet s ostatními PC. Prostě když otevřu klienta na serveru nebo na jednom z ostatních PC bude to mít identický obsah doručených zpráv. Pokud něčemu nerozumíte ptejte se ono se mi to blbě vysvětluje.
Doteď jsem používal outlook 6 ale tam není možnost udělat složku pro uložiště dat na síťový disk tím pádem když si chci z jednoho PC oevřít poštu která přišla musím si napřed ze serveru stáhnout soubor doručená pošta.dbx a pak teprve otevřít outlook. Je to dosti nešikovné řešení proto bych byl rád kdybyste mi poradili jak to udělat efektivněji. Děkuji všem