Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Gigabyte 7VT600 a delicka

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Gigabyte 7VT600 a delicka

Procetl sem o tehle desce fakt hodne...a z toho so sem cet a jak sem to zkousel tak zmena FSB ze 133 na 166 nepomuze ani dratovani. Takze co se da? Co je ten L12 mod?

Citace Původně odeslal mustti
    Procetl sem o tehle desce fakt hodne...a z toho so sem cet a jak sem to zkousel tak zmena FSB ze 133 na 166 nepomuze ani dratovani. Takze co se da? Co je ten L12 mod?
    Teď to nechápu: všichni Ti tu píšou, že máš drátovat, já běžím na téhle desce s Duronem na 2200 MHz (12x186), tzn. zadrátoval jsem socket,ne procesor, protože to je mnohem lehčí, na 166 MHz FSB - takže nevím, co ještě chceš vědět. Tato deska je na taktování vynikající, má stabilitu, prostě Gigabyte - ale je to jenom pro ty, kteří nejsou líní a nemají levé končetiny... Naťukat něco v biosu umí každý frikulín...

Honza
    Am386 DX 40

Citace Původně odeslal HonzaRez
    Teď to nechápu: všichni Ti tu píšou, že máš drátovat, já běžím na téhle desce s Duronem na 2200 MHz (12x186), tzn. zadrátoval jsem socket,ne procesor, protože to je mnohem lehčí, na 166 MHz FSB - takže nevím, co ještě chceš vědět. Tato deska je na taktování vynikající, má stabilitu, prostě Gigabyte - ale je to jenom pro ty, kteří nejsou líní a nemají levé končetiny... Naťukat něco v biosu umí každý frikulín...

Honza
    Jenze chyba je u me ze sem dratoval (taky socket) ale nenabehlo mi to ani do biosu. Jinak mam duron 1,8 revizi B0. A dratoval sem podle http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html Prepl sem na socket view a nastavil 166 a podle toho sem to nadratoval (jinak patici ma naopak nez je tu ...rozkama nahoru) a nic..co delam spatne? nebo mam nadratovat vetsi napeti?

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    364

a) tak to delas spatne ( fsb / multiplikator )
    b) zvysit napeti neni od veci ( pokud tam mas standard )
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Citace Původně odeslal mISHA
    a) tak to delas spatne ( fsb / multiplikator )
    b) zvysit napeti neni od veci ( pokud tam mas standard )
    a)to je mozne ze to delam spatne, ale chyba je ze nevim co delam spatne..a zatradovane to asi bylo dobre kdyz to nenabehlo..jako tim chci rict ze ta skobicka neco zmenila..jedina chyba by byla ze ten navod je spatny
    b) to vetsi napeti me taky napadlo...ale myslel sem si ze alespon do biosu by to melo najet..no nci nadratuju vetsi kolik tak myslite?

NO ja mam presne tudle desku, a dratoval jsem pomoci stineni z koaxialniho kabelu. Dej hlavne pozor aby se ti ten dratek nedotykal jinych pinu. Jaky mas teploty na default na CPU?

A je taky mozny ze mas zmetek CPU a proste tech 200FSB nerozdejcha :/
    GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
    Blog

09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]

aha ja sem mel jedne dratek ze sraku na hadr zkusim to stineni treba byla chyba v tom. A dratoval si stejne jak je tu : http://www.ocinside.de/go_e.html?/ht...md_pinmod.html ? No ja tam chci dat 166 FSB. A teploty, no mam velke, oni tyhle desky maji spatne tepelne cidlo takze ukazuji moc (zo uz sem se docet z vice zdoju)...jako v klidu mam tak 50°C ale pritom je chladic vlazny.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání