to <BiG>LAMA: moc díky
jinak tuhle fanless case jsem také původně dělal dřevěnou, nebylo to ale z masivu, ale pouze jako odýhovaná MDF deska, jako se dělají třeba repráky, nebyl by s tím žádný problém, jelikož MDF deska nijak teplem rozměrově nepracuje, tak jako masivní dřevo, dá se tak tato case udělat i ve dřevě, ale právě ten první model z odýhované MDF-ky (dýhu jsem použil - kořenice Vavona) jsem pak úplně nedokončil, protože v závěru mě napadlo trochu tu konstrukci vylepšit a odstranit pár detailů, které se na tom ukázaly, no a pro mě už to nebylo dokonalý, tak jsem musel začít znovu a tentokrát se už povedl finální model, ten jsem dělal až teď na jaře, ale když už jsem věděl, že to chlazení opravdu funguje, tak jsem se nebál to udělat z tohoto drahého materiálu "umělý kámen", toto sice tak nevypadá, ale existují právě různé napodobeniny kamenů nebo pískovce (Corian, Staron), ale to stojí materiál třeba 25k, tohle stálo 10k, tak jsem to na zkoušku udělal z tohoto tmavě modrého materiálu, ale příště to udělám třeba zase ve dřevě...