VlasTik ma trochu jiny pristup k tomu neco ukazat, ma rad dokonalost

BTW zalman mel to chlazeni opravdu hrozne udelane, ten zdroj v bocnici byl krok spatnym smerem v tvem pripade to tem dvema grafikam staci a zdroj si sedi dole, procak a deska bude nejspis privedena na druhou stranu, jen jsem zvedav cim bude prevadeno teplo z CPU na ten blok hliniku, je tam celkem dlouha draha, urcite delsi nez u grafik, no ale v podstate uz vime jak to cele funguje, jsem ale moc rad ze i unas v CR se deji takovehle zajimave veci a nejen nekde za velkou louzi

K dizajnu, dreveny case se mi libil a v te dobe jsem malem onemel uzasem ze nekdo neco takoveho vyrobil, este me uzemnilo ze to je "nejaky lojza" truhlar (tohle neber osobne) ktery o kompech donedavna snad ani nic nevedel
V te dobe jsem zacal sledovat pretaktovani a o zbytku sveta jsem nemel ani paru tak proto ten uzas

Tenhle dizajn je uz kvuli chlazeni nekde mimo, ale i tak se nema za co stydet, ale jelikoz by to nepaslo barevne do meho pokoje tak bych to nechtel,

jen tak ze zvedavosti, nebudes prodavat ten dreveny CASE ? ne ze bych na nej mel penize, ale ladil by mi do pokoje (na vyrobu neceho takoveho nemam um a trpelivost).

Nic z toho neber jako urazku, jsem tvuj fanda
Jen jak si kdysi nekde uvedl ze se chystas na vyrobu uplne pasivni case tak jsem neveril, sam jsem mel kupu hlucnych vetraku, no skoda mluvit, ale jak je videt, vsechno jde kdyz se chce