Výsledky 1 až 25 z 178

Téma: Darth Maul

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Darth Maul

chlape já ti nějak nevím ... mě prostě takovýto fotky neberou. Není to pro mne zajímavý ani kompozičně, ani použitou DOF, ani emocionálně. Ani se mi nezdá že by to tu osobu nějak charakterizovalo. Působí to na mne moc jako fotka na občanku. Jediný co to možná trošku zahraňuje je to bílý orámování té tváře těmi bílými vousy a vlasy, což je specifikum čistě tohoto člověka. Ale i tak bych to takto nefotil. Není tam sice nic vyloženě špatně, ale taky nic zajímavýho.

Technika přibleskávání je sice možná oříšek, ale stejně dobrý přirozený světlo je dobrý přirozený světlo a žádný přiblesknutí to nenahradí. Působí to na mne moc uměle. Daleko víc to zvýrazňuje pot a mastnotu ve tváři. Proto já takový věci s bleskem vůbec nefotím.
    Je daleko lepší si osvojit páci s přírodním a dobrým světlem a vědět že za takovýchto podmínek se prostě neportrétuje, než se učit přibleskávat při portrétu za nevhodných podmínek, kdy prostě kvalitní fotky nevznikají. Možná že kdyby jsi si ho trošku líp natočil na světlo tak i za stávajících podmínek vznikne přirozenjší fotka než tato. Ale možná je to jen můj osobní názor, protože mě se prostě takovýto přiblesknutý fota vůbec nelíbí. (toto nevztahuji pro Carlose, který zkouší opravdu náročný techniky za úplně jinejch podmínek a s profesionální technikou a s modelkama s pořádným makeupem, aby se jim ty papulky neleskly ...)

Sorry ale tak u mne ne. Neber to osobně.
    Naposledy upravil theedge; 14.07.2006 v 18:19.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chovani Darth Maula v bazaru
    Založil Xima v sekci fóra Zprávy pro Administrátory
    Odpovědí: 35
    Poslední příspěvek: 22.12.2004, 23:41

Pravidla přispívání