Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Outlook Exrpes XP a bluetooth (synchronizace)

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní Outlook Exrpes XP a bluetooth (synchronizace)

potřebova bych poradit s takovým problémem
    mám mobil t39m (podporuje bluetooth) a tak jsem si řekl, že si koupím bluetooth adaptér, abych si mohl zazálohovat data do počítače a synchronizovat kalendář. nainstaloval jsem adaptér i se sof.... a vše je ok. telefon jsem s pc taky spároval, ale jediný co mezi sebou přenesou je moje vizitka. plus jsem nainstaloval soft i od ericssonu, ale (nechápu proc) ten po me chce kabel nebo infra port. a pokud dám synchronizaci v outlooku, spustí se synchonizační prográm od ericssona a taky to chce kabel. uz jsem zkoušel všechny možný nastavení, ale výsledek je pořád stejný. jestli někdo víte, jak na to, tak mě prosím poraďte. díky
    [size=9]AMD Athlon XP 1700+ @2400+ ; TT Volcano 9 ; Epox 8K9A2+ ; 256 MB 266 MHz Kingmax ; test[size]

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Ano tyhle softy jsou jen na kabel nebo infra. Musíš BT namapovat na nějaký COM port pak to bude šlapat. Mám T39m + MSI BT adapter a funguje mi úplně všechno (soft na správu telefonu, SMS+book program, synchro v outlooku).
    Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

sorry, ze jsem se na to dlouho nemrknul, ale byl jsem mimo. jak myslis to namapovat na nějaký COM port? a kde si sehnal ty programy. ja mam neco na instalacnim cd k telefonu. ale to je jenom na synchronizaci a na spravu telefonu. nic vic.
    [size=9]AMD Athlon XP 1700+ @2400+ ; TT Volcano 9 ; Epox 8K9A2+ ; 256 MB 266 MHz Kingmax ; test[size]

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Ty programy, co jsem jmenoval jsou na tom CD k T39. Nevím jaký máš BT adaptér, ale všechny nemají stejný bluetooth prostředí do windows. Třeba já mám MSI BT adaptér, který má prostředí od widcommu a tam je možnost připojit BT port telefonu jako virtuální COM1 třeba.

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

to prostredi od widcommu mam taky a kdyz kliknu na ten telefon, tak se mi tam objevi ty virtualni porty, ale nevim, jak to mam pripojit na usb. hlavne ja ted nesedim u kompu, na kterym to mam, ale doma. a tam bohuzel nemam net. takze proto to muzu sledovat jednou za dva dny, nekdy mene. diky za pomoc

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Mno nejdřív musíš samozřejmě ten telefon spárovat s PC. Pak T39 uvidíš v seznamu BT zařízení, rozbal to a je tam virtuální COM1, klikni na to pravým tlačítkem a dej connect na telefonu by se ti pak po úspěšné akci měl objevit symbol <>$ nebo tak něco. Jinak je potřeba ještě nainstalovat T39 Bluetooth modem (ovladač se do systému přidá s instalací z CDčka), najeď na modemy ericsson a vyber T39 BT modem. Při přidávání modemu v XPčkách systém vytuhne když dáš dokončit, ale po restartu je to ok a vše funguje.

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Mno nejdřív musíš samozřejmě ten telefon spárovat s PC. Pak T39 uvidíš v seznamu BT zařízení, rozbal to a je tam virtuální COM1, klikni na to pravým tlačítkem a dej connect na telefonu by se ti pak po úspěšné akci měl objevit symbol <>$ nebo tak něco. Jinak je potřeba ještě nainstalovat T39 Bluetooth modem (ovladač se do systému přidá s instalací z CDčka), najeď na modemy ericsson a vyber T39 BT modem. Při přidávání modemu v XPčkách systém vytuhne když dáš dokončit, ale po restartu je to ok a vše funguje.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. M$ Outlook XP - seznam.cz - stahuje spoustu emailu znovu
    Založil howard v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 09.03.2005, 13:58
  2. Outlook XP
    Založil wachy v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 25.11.2004, 09:55
  3. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  4. Automatická odpoveď v Microsoft Outlook XP?
    Založil daggy v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 23.07.2003, 13:13
  5. kouše se připojení k netu, outlook pod XP
    Založil DAN2 v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 29.05.2003, 09:05

Pravidla přispívání