Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: píská vám Samsung SATA II?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: píská vám Samsung SATA II?

Citace Původně odeslal Alan Kral
    Jak to pružně uchytíš v té 3.5" šachtě by mě zajímalo. Když tak napiš jaks dopadnul. Přemýšlel jsem taky jak ty vibrace vyřešit, v 3,5" šachtě se mi zdá málo místa pro pružné uchycení, 5.25" pozice se mi zaplňovat nechce (u mě 3 disky) a navíc bez chlazení ventilátorem. Napadá mě buď 3,5" koš na disky vyhodit a na jeho místo vyrobit nějaký odpružený box, nebo vzít ten s nejvíce rušivými vibracemi (Seagate) a položit ho jen tak na polyuretanovou pěnovku za tím 3,5“ košem a ještě to nejak obstojně uchladit – to chci vyzkoušet nejdřív.
    Nechce se mi to popisovat, to by bylo na dlouho ale tady najdes hoodne inspiraci, odkud jsem cerpal i ja a jsem spokojeny

EDIT: Jinak mam Samsunga SATAII 80GB, motorek Nidec a zadny piskot nezaznamenavam.
    Love 'murican gas-guzzlers...
    Chevrolet Camaro '79, 5L V8
    Chevrolet Tahoe '01, 5.3L V8
    Chevrolet Camaro '01, 3.8L V6
    chevroletcamaro.cz - Unleashed Fuel Only

Cool Re: píská vám Samsung SATA II?

Citace Původně odeslal NightKing
    Nechce se mi to popisovat, to by bylo na dlouho ale tady najdes hoodne inspiraci, odkud jsem cerpal i ja a jsem spokojeny

EDIT: Jinak mam Samsunga SATAII 80GB, motorek Nidec a zadny piskot nezaznamenavam.
    inspirace pekna, ale testnu ponekud jine reseni - disk bych zavesoval nerad (mam sve data rad )
    zkusim trochu roztahnout 3.5'' sachtu a vlozit nejaky tlumici material mezi disk a sachtu + sachtu a sroubky:

disk >tlumeni> |plech| <tlumeni< hlavicka sroubku

tento disk slouzi pouze jako ulozitste dat, ktera jsou potreba jenom obcas (OS + aplikace mam na te tiche osmdesatce), takze to aktualne resim takto:
    Kód:
    hdparm -y /dev/hda
    takze disk je "spinned down" vetsinu casu
    I. AMD Phenom II X4 955 (HDX955WFK4DGM) [3200,1.15V-800,0.95V] | Ninja Mini (passive in windtunnel) | GB MA78GPM-DS2H | 2x4GB | Sapphire Radeon HD 4670 Ultimate | Corsair Force Series 60GB + Samsung HD502HJ | Pioneer DVR-111 | Dell U2410f + HP L2245w on Neo-Flex stand | Creative T20/portaPro | Logitech UltraX + Genius Maurus | silenced Asus TM210 (with NF-B9) + Chieftec 300W (CTP-300-12G) | Fedora
    II. Acer Switch 10 (Z3735F/64GB/FHD) + Dell Active Stylus
    III. ZyXEL NSA210 + WD20EARS

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Maxtor se SATA II na MB FIC KT-600 - pojede?
    Založil opx123 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 21.12.2005, 19:51
  2. Externy radic na SATA II
    Založil VodnikIN v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 01.07.2005, 22:14
  3. 03/05 HDD Samsung 200GB NCQ SATA II
    Založil dexxnarsil v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 29.03.2005, 12:15
  4. Mandrake 10