Nejspis me odesla jiz vyse zminovana karta. Pracoval jsem normalne v systemu a najednou cerna obrazovka a nicHudba hrala dal a pocitac jsem normalne vypnul pres klavesnici (pro stourali jsem zmacknul alt+f4 a nasledne enter
). Nechal jsem pocitac tak pul hodky vyply a pak ho zapnul, ale bohuzel jenom cerna obrazovka, zadne pipani desky .... grafiku jsem vyndal prohlidnul ji a vypada ok.
Da se udelat neco jineho, nez ze tu grafiku otestuju v jinem PC a prohlasim, ze je death?![]()
Jeste dotazek, grafika je jeste do 22.8 v zaruce u CZC, ale nemam bohuzel originalni chladic![]()
Karta je to tato: Sapphire Atlantis ATI Radeon 9500 128MB OEM 256bit. (je to na danovym dokladu od CZC), tak bych vas lidicky poprosil o radu jaky chladic na ni vubec byl?
Tento jsem mel na minulem Radeonu 9500@9500pro 64MB a vim, ze se davaly i na Radeony 9700(pro):
A tento chladic jsem nasel v googlu, kdyz jsem hledal Sapphire 9500 128MB:
Takze jaky na ni mel byt?DIKY MOC
EDIT: Mam ja to ale smulu, tedka koukam na ten doklad a je tam na nem jiny seriovy cislo nez na karte
EDIT2: Grafiku jsem zkusil v jinem PC a obraz take nenaskoci, takze je 100% grafika v haji![]()