psal jsem na Spotrebitele, takze uvidim, ale ja si tim jsem taky temer jistej, jen potrebuju vedet kde to presne bude napsany
psal jsem na Spotrebitele, takze uvidim, ale ja si tim jsem taky temer jistej, jen potrebuju vedet kde to presne bude napsany
tak ze Spotrbitele se neozvali, nemuzete mi hodit alespon nejaky paragraf? Ja nikde nic nemuzu najit a bohuzel to specha, firma uz tlaci na predani zpet
Skola nepouziva NTB k podnikani. Neni podstatny zda jde o pravnickou nebo fyzickou osobu, podstatny je, zda jde o koncaka. Viz nekolik predchozich threadu. A mimochodem, ta rocni zaruka by tak jako tak musela byt nekde uvedena - na fakture, zarucaku ... pokud neni, tak je automaticky 2 roky i pro podnikatele.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
diky za odpoved. Skola s nim nepodnika, na fakture neni napsano o zaruce nic, nevim jestli to ma nejaky vliv, ale kupovany byl vcetne DPH. Jde o to, jestli je koupeni na zaklade Obchodniho, nebo Obcanskeho zakoniku. To ale nevim, jak zjistit...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)