Ne v pohode, ja to proste nejak vidim a to sem napsal. Malokde se k tomu vyjadruju a tady mi to proste neda. Musim si hold tak trochu vylit srdicko, tak mne berte trosku s rezervouPůvodně odeslal Marty
Kazdopadne kdyz nekdo projevi zajem a zepta se mne tady, jak ta fotka vznikla, tak tu nad tim muzeme debatovat a ja mu sdelim, jak sem to fotil. Vsechno je jen otazkou casu a ono sdelit jen suche parametry nestaciVetsinou to chce prodebadit nebo rovnou vyzkouset. Zrovna ted si vybavuju ze jsem tu podrobne popsal nastaveni fotaku, s jakym fotim v klubu a bohuzel rady vysly nadarmo. Spis sem si pripadal jak trubec, kery nosi na podnose zlato a zbytecne ho trousi kolem. Mne to stalo dost nez casu, usili i penez nez jsem zacal delat takove fotky, jake mam treba z Apokalypsy. A kdyz uz nekomu podam svoje knowhow a ani neudela takovou podobnou fotku, jak ja (natoz by treba napsal dik) tak mne to proste stve. Troufam si tvrdit, ze na to kolik bylo na A. fotografu jsou zrovna ty moje fotky nej... A kdyz bych byl hajzl, tak bych si to mohl prebrat tak, ze bych byl vlastne sam proti sobe, kdybych tu daval rady JAK fotit a tim si vytvarel konkurenci, ktera bude umet fotit stejne dobre a bude prodavat svoje fotky, kdezto ja to delam jen jako konicek a spis do toho rvu prachy
)
Dost offtopic - ma nekdo nejake dotazy k foceni ?![]()