Výsledky 1 až 25 z 668

Téma: Carlos

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Carlos

No koukam ted na to na jinym monitoru a je fakt, ze to zrno pri doostreni vylezlo ), ale predelavat to uz nebudu

Citace Původně odeslal Marty
    Masinka pekna, ja bych jen jednu koncepcni poznamku: pises ke vsemu popisek - pis misto typu karty a formatu radeji cas, clonu a ISO
    No je to k zamysleni, ale za sebe se Ti musim omluvit, ale psat to nebudu, nemam toliko casu to zpetne zjistovat v kvantu fotek co nafotim. Kdyz si to nekdo vyzada, tak se rad podle moznosti a casu podivam do zaloh a najdu original a kdyztak pak dopisu k diskuzi, jak to bylo foceny, ale tohle po mne fakt nechtejte. Uz kdesi to po mne chteli i kdyz to nemeli v podminkach fotoserveru a cela ta jejich afera mne proste jen znechutila a pomalu tam prestavam fotky davat. Podle mne to byla zbytecna buzerace a taky to zkuste brat tak, ze pokud uz nekdo da do sve fotky um a znalosti, tak si taky muze rozhodnout, zda bude chtit prozradit finesu, jak to bylo foceny. Znam plno lidi, kteri radsi ani nepisou jakym sklem fotili, aby nekdo nahodou neobslehl jejich styl fotek... A priznam se ze i kdyz sem tady sdeloval nektere zajimave informace kolem foceni (nocni foceni v klubech a foceni se zablesky) tak mi to prislo, ze je to v podstate na nic Takze kdo bude chtit se neco dozvedet, at se zepta...
    Jo a k tomu RAWu - podle mne je to hodne dulezity, pac jen na mne zalezi, jak ten RAW vyvolam a jak bude vypadat finalni fotka... Nerkuli ze dost lidi chce videt original, ale jak mu mam ukazat RAW?

Abych jen nekafral, tak protoze nekdo chtel videt dalsi fotky z Apokalypsy Gold Edition tak tady je link na fotky z brnenskeho BOBY: http://www.rave.cz/fotky.php?url=200...lypsa-carlos-n
    a kdyby nekdo chtel jeste mrknout na jinou akci, tak na tomtezs serveru mam fotky z akce MayBee, ktera byla na brnenske Flédě: http://www.rave.cz/fotky.php?url=200...-maybee-carlos
    Naposledy upravil Carlos; 10.07.2006 v 08:42.
    4 GAMING: Intel C2D E8400 @ 4,1GHz (8x515) | MB ASUS P5Q DLX | 2xKingston DDR2@1030MHz | Radeon 5750 VAPOR-X | EIZO S2243WH-BK |
    4 WATCHING: Intel E5200 2,5GHz@3,34GHz | ASUS P5Q-EM | 2GB DDR2 | Panasonic TH-42PX80EA |
    4 TRAVELING: SONY VAIO VGN-BX297XP or Acer Timeline 1810TZ & Eurotel Data Expres |
    4 SHOOTING: Nikon D700+BG&D300+BG+S10-20/4-5,6 DC HSM+N17-55/2,8 AF-S DX+N70-200/2,8G ED-IF AF-S VR+S24/1.8+N35/2D+N50/1,4G AF-S+N85/1,8D+S150-500 5-6,3 APO DG OS HSM+S TC 1,4x EX DG+2xNikon SB900+2xMetz 58 AF-1 |

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání