Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Opravdu jsou procesory s jádrem wilamette špatné na taktování????

Talking Opravdu jsou procesory s jádrem wilamette špatné na taktování????

Zdravím všechny oveclockaře. Mám celeron s jádrem wilamette o taktu 1.7 GHZ no a já ho taktnul až na stabilních 2,23 ghz při teplotě cca 30 stupňů. Mohu doložit screenshoty. Je toto vůbec u wilyho možné?
    Naposledy upravil prakobzol; 09.07.2006 v 20:36.

Standardní Re: Opravdu jsou procesory s jádrem wilamette špatné na taktování????

Stabilne u nas znamena Prime95 - 24hodin v kuse bez erroru + k tomu 32MB SuperPI taktiez bezproblemov, ake mas napajanie CPU? Inak je to taky lepsi OC, pretoze som videl niekde kde koncia ostatni - slabo cez 2GHz. Ale ten vykon, nic, nepomoze ani tych 200MHz naviac :P
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Standardní Re: Opravdu jsou procesory s jádrem wilamette špatné na taktování????

Mno takže napětí tam mám 1.75V. Jinak počítač takhle každý den jede bez problemu takže si myslím že 24h dá taky bez problemu

Exclamation Re: Opravdu jsou procesory s jádrem wilamette špatné na taktování????

HH, LOL... Aj mne Celer D Prescott slapal BEZPROBLEMOV, dokonca som NORMALNE hral Most Wanted - 2 hodiny v kuse ziadny problem, Windows taktiez ziaden problem, no pustil som prime a do dvoch minut padlo... Takze si sosni prime95 (use Google), SuperPI program a mozes testovat stabilitu a podla mna to stable nebude...
    empowered by Alfa Romeo 75 2.0TS
    109kW 148bhp 186Nm
    porsche transaxle sytem
    6L/100km 8)
    ...connected

Měl sem jednu P4 s423 a cca 2300 dala, ale byla to deska s SDR takze vyko byl velmi mizerny, skoro bych rekl ze 1,2ka Tuleň byl rychlejší.

Member Avatar uživatele Johny_g
    Vliv
    269

tech 2.2 GHz moznych je, ale 30 stupnu rozhodne ne, aspon ne se vzduchem. Willamette na 2.2 GHz bude mit dost slusnej tepelnej vykon, urcite na netu najdes kolik to muze zhruba byt (odhaduju 60 - 90 W?). Tipoval bych to na spatne merici cidlo na desce. Co tam mas za chladic?
    Gigabyte P35-DS3, E2160@3 GHz, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, MSi GTX 275 TwinFrozr OC, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, Samsung DVDRW, Samsung 214T

mno mam tam vlastnoručně vyrobený chladič tj. původní pasiv a můj větrák.
    Větrák je to 8x8 z vyhořelého zdroje.

Jo a ještě k tomu programu prime 95 tak teď někdy to budu testovat tak ještě napíšu výsledek.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. NVIDIA - Biosy a flashovani
    Založil Masster v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 491
    Poslední příspěvek: 22.03.2013, 02:05
  2. Prechazime na vBulletin
    Založil jedik v sekci fóra FAQ - často kladené otázky
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 01.02.2007, 23:29
  3. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2