Citace Původně odeslal VlasTik
Luk(y)isek: nechci tě urazit, ale mě je úplně jedno, jestli se ti to nelíbí, já to pro tebe nenavrhoval , prostě vzhled je hodně subjektivní záležitost, je hodně lidí, kterým se to nelíbí, ale i hodně lidí, kterým se to líbí, tak je to se vším, prostě každému se líbí něco jiného a nemá smysl toto tady řešit a hádat se třeba o barvě , takže pokud se ti tato case nelíbí, tak existuje jedno jednoduché řešení - vyrob si ji jinak....a ukaž nám, jak to má vypadat . Na téhle case jde především o pasivní chlazení a maximální odhlučnění o vzhled jde až na posledním místě...
Vzdyt jo,mas pravdu.Nerikam ze ten case je nejstrasnejsi nebo tak neco.Uznavam ze je to opravdu profi prace a je to fakt vyborne zpracovanej case,ale jen se mi moc nelibi designove,to je vse.Uvidim(e) az teprve jaky budou dalsi fotky pokud je sem nekdy das a treba se mi zalibi vic.
Jinak s tim patentem jsem to myslel vazne.Zatim to vypada tak dokonale ze vetsinu "kejsu" strcis v poho do kapsy.Proste super vymysleny chlazeni...