mne se to libi... btw. panorama, sirokac, nebo brutal orez?
mne se to libi... btw. panorama, sirokac, nebo brutal orez?
na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014
dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia
tele 300mm ekv. tusima orez.
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
Zdravicko,
no ja uz tu Vasi pozornost nejak upoutam a ne ze ne >:} Peknou slecnu by jste prece nikdo neodmitl
EDITED: PUVODNI FOTKA V PRILOZE!
Tedy vcera jsem byl fotit kamosku, tohle bylo nase prvni foceni a vubec moje zhruba tak druhe foceni nejake slecny. Jelikoz to bylo nase prvni, slo hlavne o seznameni, abych zjistil nejake jeji fajn gesta, pokecali jsme, no nejak jsem nestihal komponovat a exponovat (Fotil jsem fillin bleskem, abych nemel odlesky jak minule, ale to jsem zase prepl na manual, coz mi nevadi, ale neda se tak rychle fotit.). Takze tohle si taky musime priste se slecnou lepe dohodnout, protoze jsem zjistil, ze hodne fotek mam dost na tesno, ja kdyz fotim, tak mam ve zvyku fotit tak jak bych to chtel a ne to potom rezat, coz je fajn, ale obcas si clovek nadava, ze se neposunul apod...
No dost kecu, dik za nejake komentare, jsem fakt v tomhle zelenac, takze o to vice mi to pomuze. Casem budou pribudou dalsi, takze se mate na co tesit![]()
Naposledy upravil Skodik; 10.07.2006 v 18:35.
Já myslím, že je to moc dobré a na začátky dokonce o to víc...
Jenom přemýšlím, jestli by odstranění toho rozmazaného dekoltu a trocha prosvětlení nepřinesly portrétu ještě více přitažlivosti - něco jako jsem dal do přílohy (omluva autorovi - samozřejmě můžu smazat, pokud to bude vadit)
MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W
Maule, diky! Mne tohle vubec nevadi, myslim, ze nejsem na takove urovni, abych mohl rict, tohle je moje dilo, tak se mi do toho nese..
Jj, premyslel jsem o tom, precejenom ta podprsenka v dekotu, tam nektere pany muze rusit az moc. Tedy diky za odborne potvrzeni!
A to s tim prosvicenim, to hodne dobry, to by me nenapadlo.
Jinac co barvy, nevadi to nekomu? Ja jsem tam zamerne mel trochu teplejsi WB, ale myslim ze je to tady fajn. Jeste jsem taky jinde slysel, ze mu vadi tmavy krk a svetla hlava, ja tomu prd rozumim, ale imho to je v poradku, ne?
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)