lidi fakt sorry, ale já jsem prostě takovej, že to neukážu, dokud s tím sám nebudu naprosto spokojený, to bych vám jinak ukazoval návrhy a fotky už dva roky
to Doktor-Prase: já nepotřebuji žádné extra profi nářadí, abych vyvrtal přesně díru, ale jinak je opravdu potřeba měřit i na desetiny, třeba vzdálenost jednotlivých slotů je 20,3mm, ale jinak jsem to myslel trochu s nadsázkou, ono tam nějaká ta tolerance existuje, ale půl mm je už hodně. Jak podle tebe vypadá super high-tech chlazení ?není důležítý jak a z čeho je to chlazení vyrobený, ale chlazení má hlavně chladit a pokud v mé case uchladím výkonnější sestavu než v super high-tech case TNN500AF, tak takové super high-tech málo výkonné chlazení ani nechci
Luk(y)isek: nechci tě urazit, ale mě je úplně jedno, jestli se ti to nelíbí, já to pro tebe nenavrhoval, prostě vzhled je hodně subjektivní záležitost, je hodně lidí, kterým se to nelíbí, ale i hodně lidí, kterým se to líbí, tak je to se vším, prostě každému se líbí něco jiného a nemá smysl toto tady řešit a hádat se třeba o barvě
, takže pokud se ti tato case nelíbí, tak existuje jedno jednoduché řešení - vyrob si ji jinak....a ukaž nám, jak to má vypadat
. Na téhle case jde především o pasivní chlazení a maximální odhlučnění o vzhled jde až na posledním místě...