lidi fakt sorry, ale já jsem prostě takovej, že to neukážu, dokud s tím sám nebudu naprosto spokojený, to bych vám jinak ukazoval návrhy a fotky už dva roky

to Doktor-Prase: já nepotřebuji žádné extra profi nářadí, abych vyvrtal přesně díru, ale jinak je opravdu potřeba měřit i na desetiny, třeba vzdálenost jednotlivých slotů je 20,3mm, ale jinak jsem to myslel trochu s nadsázkou, ono tam nějaká ta tolerance existuje, ale půl mm je už hodně. Jak podle tebe vypadá super high-tech chlazení ? není důležítý jak a z čeho je to chlazení vyrobený, ale chlazení má hlavně chladit a pokud v mé case uchladím výkonnější sestavu než v super high-tech case TNN500AF, tak takové super high-tech málo výkonné chlazení ani nechci

Luk(y)isek: nechci tě urazit, ale mě je úplně jedno, jestli se ti to nelíbí, já to pro tebe nenavrhoval , prostě vzhled je hodně subjektivní záležitost, je hodně lidí, kterým se to nelíbí, ale i hodně lidí, kterým se to líbí, tak je to se vším, prostě každému se líbí něco jiného a nemá smysl toto tady řešit a hádat se třeba o barvě , takže pokud se ti tato case nelíbí, tak existuje jedno jednoduché řešení - vyrob si ji jinak....a ukaž nám, jak to má vypadat . Na téhle case jde především o pasivní chlazení a maximální odhlučnění o vzhled jde až na posledním místě...