jde o to, že síť funguje, sdílení souborů atd.. ale blbne to ve hrách
jde o to, že síť funguje, sdílení souborů atd.. ale blbne to ve hrách
Díky bože za křemík
A nemas treba jen blbe nastavenej fire wall ?Původně odeslal Scorp
![]()
CPU: Q8200 @ 2,33Ghz, Graphyc:GTX 650 Ti, Gygabite 1150/5400 6GB patriot,Maxtor 500gb, Corsair 600W.
Mnoho starších her používá i starší protokoly, s TCP/IP to nemusí korektně fungovat. Sám jsem musel instalovat IPX u kámoše, kvůli jakési staré hře. Zjisti si vždy ke konkrétní hře potřebný protokol a minimálně IPX doinstaluj. Samozřejmě ve firewallu to spojení musíš také povolit, jak už psal J.Wade.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
firewall nepoužívám, protože jsem doma za HW routerem, NAt, atd... ... IPX je na starym a na XP je ten kompatibilní s netbios a IPX
Díky bože za křemík
Ehm, pokud vim, tak trebas duke vubec TCP/IP neumi, IPX only a IPX XP bezne neumej a rozchodit ho taky neni zrovna easy.
Tudiz bud budes googlit a zkouset nebo se na to vybodni.
IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami. -- Francois La Rochefoucauld
Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.
Já vždycky v XP dal jenom přidat protokol IPX a už to jelo, jakej problém by měli mít XPčka s IPXem?
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)