Citace Původně odeslal mokus
mala dulezita poznamka: mel si predplacenku a ta ma jednu VELKOU vyhodu, NIKDY neprovolas vic, nez jsou tvoje OKAMZITE moznosti, coz u pausalu tak trochu nelze...
Je to jen otázka trochy sebekontroly, já osobně jsem "jel" na přeplacence asi dva nebo tři roky, než jsem si pořídil tenhle tarif, taky jsem se bál, že budu mít šílený účty za telefon, protože nebudu vázanej na to, jestli mám ve šrajtofli dost peněz na dobití kreditu, ale takový drama to rozhodně není... Upřímně platím za telefon míň, než předtím. O prázdninách se mi občas účet za kredit (měl jsem Gočko) vyšplhal klidně na 800 Kč / měs., ted za ty dva roky s Vodafounem přelezl jen jednou 500 Kč (ale to byl výjimečnej měsíc, musel jsem hodně lidí obvolávat etc.), jinak typicky tak 200-300/měs...

Jinak s tím číslem - u Vodafonu si můžeš zvolit aby bylo aspoň podobný tomu co máš teď. A dvě funkční čísla - na to bych se vyflákl. Když jsem přecházel z Gočka na paušál, tak jsem taky to Gočko měl nějakou dobu aktivní přes 2SIM adaptér, ale nemá to cenu... Akorát zbytečný starání se, radši jsem obětoval trochu peněz a rozeslal všem SMS že mám jiný číslo a je klid