uz som zufaly - IE mi to zobrazi normalne, ale FF a Opera takto.
Su to 2 navigacne panely, pisane rovnakym stylom (v nicom sa nelisia) a aj tak sa mi ten spodny zobrazuje zle.
Nestretol sa uz niekto s niecym podobnym?
uz som zufaly - IE mi to zobrazi normalne, ale FF a Opera takto.
Su to 2 navigacne panely, pisane rovnakym stylom (v nicom sa nelisia) a aj tak sa mi ten spodny zobrazuje zle.
Nestretol sa uz niekto s niecym podobnym?
Trochu se rozepis, takle ti odpovi jen jasnovidec...
Nejlip kdyz napises kod...
GigaByte GA-M55plus-S3G --- A64 3200+ @ 24oo ~ 1,375V BOX --- 2x512 Geil 667 CL4 @ 980 CL5 --- WD2500KS --- Acer AL1721ms --- 1/1 MBit/s via WiFi
Blog
09 F9 11 02 9D 74 E3 5B D8 41 56 C5 63 56 88 C0 aneb jeste ze ty "ochrany" programujou rozumny lidi :]
tu je kod html toho druheho navigacneho panelu:
a kod css:Kód:<div class="topnav_m" id="nav_m"> <ul> <li><a href="mirca_links.html">Links</a></li> <li><a href="http://www.miranda.cz/forum/">Forum</a></li> </ul> </div>
Kód:.topnav_m { position:relative; clear:both; height:21px; background:#cccccc; font-size:8pt; margin-left: 280px; margin-bottom: 10px; #nav_m ul{ padding:0 0 0 0; margin:0 0 0 0; white-space: nowrap; font-size:8pt; color:#ffffff; float:none; width:100%; background:#ffffff url(images/topnav_bg_grey.gif); list-style:none; } #nav_m ul li{ display:inline; list-style:none; } #nav_m ul li a{ margin: 0 0 0 0; padding: .25em 1em .3em 1em; background:#ffffff url(images/topnav_bg_grey.gif); color: #000000; text-decoration:none; float: left; border-right:1px solid #cccccc; } #nav_m ul li a:hover{ background:#8DA8D5 url(images/topnav_bg.gif); color: #ffffff; text-decoration:none; border-right:1px solid #cccccc; }
Letmy pohled. Nevim proc definujes prvni, ze ty <li> budou inline a potom z nich zas udelas blokove diky float: left; coz je imho kamen urazu, ale nezkousel jsem.
vdaka
stacilo v
zmenit float:left;Kód:#nav_m ul{ float:none;
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)