Citace Původně odeslal Arteee
Holt jsem ze stary skoly. Pro me je problem sehnat prachy, ................... a jiny nejruznejsi ochrany.
Ses zkratka novejsi technik.
Myslim ze uz nema cenu se priste o necem prit, ale jen se doplnovat, treba vzniknou zajimavy veci
Jasně, vždyť já se s tebou ani nechci přít.
Tím, čím žiješ ty jsem prošel už dávno, tedy žil jsem do revoluce. Dnes už ani zesilovače nestavím, ale u dřívějších konstrukcí mi šlo hlavně o provozní spolehlivost a dobré zvukové schopnosti - výkon a malé zkreslení. Valná většina mích zesíků chodí dodnes. Ale samozřejmě sleduji vývoj v této branži stále a tak mám přehled co se v "děje". Ano dnes se dají postavit kvalitní a výkonné konce celkem snadno, ale dobře navržený koncák s diskrétníma součástkama je stále o něčem jiném. Hlavně zvukově. Otázku transformátorů (protože kvalitní zdroj je základ úspěchu) jsem tehdy řešil vlastní výrobou, (stíněný EI trafo) prostě byly jiné možnosti. Dnes není problém nechat vyrobit za řekněme 1500,- vočí toroid 1 kW a i mnohem více. Mám tu v okolí hned dvě firmičky tímto se zabívající. Dnes by se to bastlilo, ale už na to nemám tolik času, pro jiné zájmy.