Po X-letech použvání MDR-EX-51LP (už mám jenom jeden S a jeden M špuntík) odchází sluchátka do výslužby, takž nastal čas na důstojné následovníky. Ale jaká sluchátka k mojemu profilu?
Použití:
1. hudba z MP3 přehrávače, PC - NTB (punk-rock, rock, hardcore, power-metal, ELVIS) http://www.last.fm/user/doktor.l
2. filmy na PC - vetsinou na NTB
3. hry občas
Důležitá je přenositelnost, kvalita zvuku, impedance (tj. výdrž přehrávání); ve zkratce sluchátka co se vejdou, hrajou dobře a zbytečně nezkracujou výdrž přehrávače.
S ohledem na hudbu co posloucham (nejsem zadnej Techno/House/DrumNbass silenec) sou TURBO-MEGA-SUPER deep bassy spis na prekazku - to co produkujou SONY je tak akurat
Je mi celkem jedno jestli s mostem přes hlavu (ale skládací!), nebo špunty, ale NECHCI cooliv s přicvakáváním na uši (odstávají mi) nebo dáváním za uši, případně tylním mostem.
Rád bych něco z osvědčených značek jako Koss, Sennheiser, Sony, Technics...
Kandidáti:
Koss Porta Pro - snad netřeba představovat, nevim jak se ale hodi k rockovy muzice
Sony MDR-EX90LP - novinka u SONY, podle recenzi MNOHEM cistsi zvuk nez EX51/71, dostupnost?, cena?
Sony MDR-EX51 - po druhé do stejné řeky? jsem s nima celkem spokojenej, super zvoucek
Sennheiser CX300 - varianta na Sony
Koss - The Plug - varianta na Sony
prosim o doporuceni nejakych dalsich modelu, ktere by nejako splnovaly moje pozadavky.
Odkazy jsou pouze informacne-technickeho smeru, proto cenu berte s rezervou
[edit] limit 1500+- nejaky to kilco, PC=NTB