Výsledky 1 až 23 z 23

Téma: Pretaktovani P4 3.0GHz Prescott

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Pretaktovani P4 3.0GHz Prescott

Citace Původně odeslal P@pi
    Ehm neměl jsi to náhodou PODtaktovat a ne přetaktovat?

No jo sakra, jsem to ale trubka. Jdu to zkusit.

EDIT: Tak jsem to testnul a nepomohlo to. Snizil jsem na 450Mhz (nejmin co mi RivaTuner dovolil bez zmeny rozpeti) a furt jsou v grafice chyby

Citace Původně odeslal misokgb
    Sosni si program ClockGen, ktory ukaze frekv. AGP/PCI. Ak nebude ani jeden fungovat, musis na doske pri krystale najst generator frekvencii asi chip od firmy ICS a za nim cisla, podla toho najdes pll na olvadanie toho generatora a s tym programom potom spravne precitas frekvenciu... Use Google

edit: nikde tu nevidim aky mas zdroj... Co moze byt problem...
    Ten ClockGen krasne funguje, dik. Az to protestuju, dam vedet jak to dopadlo.
    Zdroj mam Eurocase SuperSilent 500W, utahnout by to urcite mel. Soucastky v nem sice nejsou prvotridni, ale vykonove na to podle me urcite ma.

Edit: ClockGen krasne funguje, ale vysledky jsou uplne stejne jako kdyz jsem taktovani nastavoval v BIOSu.
    Naposledy upravil lexicon; 02.07.2006 v 10:55.
    Main PC:ASUS P4P800-E Deluxe│Intel Pentium 4 3,0GHz HT│2x Kingston Hyper-X 512MB DDR400 CL2│Leadtek GeForce 6600GT 128MB│SoundBlaster X-FI Extreme Music│Logitech Z5500 + KOSS PortaPro│Seagate 160GB 7200rpm S-ATA│DVD+/-RW SONY DRU710A + DVD-ROM Plextor 130A│Thermaltake Dream Tower Tsunami VA3000SWA + Eurocase SuperSilent 500W│FujitsuSiemens P-17│Logitech G5

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání