Výsledky 351 až 375 z 764

Téma: Skodik

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik

Citace Původně odeslal Skodik
    No ale pojdme dal, tedka takovej kompozicni experiment
    Londýnské oko
    No? Osobne takove fotky moc nemam, tak jsem zvedavej zda to nekoho zaujme.
    Chápu záměr, ale myslím si že toto jsi kompozičně moc nezvládnul. Je to takové úplně vytržené z kontextu.
    1. Vadí mi ten uřízlý nosný sloup který je useklý v divné části fotky. Kdyby ti šel třeba z pravvýho dolního rohu, tak by to pro mne bylo lepší.
    2. Vadí mi formát. Když takto, tak bych nechal víc prostoru vlevo a nechal víc vyniknout ty sbíhající linie těch drátů.
    Nesmíš se bát si s tím fotákem trochu víc podle potřeby zarotovat. Takhle u mne ne, i když jak říkám záměr asi chápu.
    Za pokus by taky možná stál formát na výšku.

Ještě k tomu ptákovi ... podle mne to tu atmosféru právě ničí. Mohla to být hodně příjemná fotka od pobřeží s dobře zachyceným prostorem a výborným dynamickým momentem. Takto to jsou omalovánky na hranici sendviče světelně úplně rozhozený. Pro mne je světlo jeden z nejdůležitějších aspektů ve fotografii. Bohužel za každou cenu dramatická a vysaturovaná obloha je s digitálním boomem prostě v kurzu.
    Docela by mne zajímal originál té fotky.
    Naposledy upravil theedge; 30.06.2006 v 11:50.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání