Citace Původně odeslal theedge
Re Skodik: jo u toho ptáka mi to fakt vadí a hodně to tam vnímám. A daleko víc než ten šum mi tam vadí to nepřirozeně moc ztmavený nebe, protože to úplně ruší světelnou logiku te fotky. prostě to osvětlení té pláže mi nesedí s tou skoro černou oblohou. Fotka na mne působí dost uměle a je to právě porušením te světelné kontinuity ( logiky) nebo ani envím jak to pojmenovat.
To je pravda, protoze jsem na jednu stranu zvyraznoval plaz a na druhou nebe, ale kazdy na jinou stranu levels. Ale ja myslim, ze proste bez toho by ta fotka nemela takovo atmosferu a ohlas ani nahodou... jsou to kompromisy, ono kdyz se zamyslite nad plno fotkama, tak nakonec nejsou vlastne ani mozne takhle vyfotit a to je prave ono, proto se nam to imho libi. Foceni neni prece o zachyceni reality krom reportaze, ale prave naopak se zde plne vyradi fantazie a tvorivost, tohle zrovna nemyslim na tebe, vim ze ty jsi to az takhle nemyslel, ale i tak to tady zminuji, protoze bychom na to nemeli zapominat.

opet jan555 na miste poznamenal, ze fotka je prece focena do SQ, to je tusim 1/6 kromprese, tedy preberte si to sami

no-X ne, ja se na tebe nezlobim, ze mi tu diskutujes to vubec ne, ono to je sice trochu moc prehnane s tim sumem, ale zbytecna diskuse to zas uplne neni, aspon vim, jak ten sum tedka vnimate.
----------------------

No ale pojdme dal, tedka takovej kompozicni experiment

Londýnské oko

Pro zobrazení ve větším rozlišení klikněte zde.

No? Osobne takove fotky moc nemam, tak jsem zvedavej zda to nekoho zaujme.