Výsledky 1 až 25 z 764

Téma: Skodik

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Skodik

Citace Původně odeslal Skodik
    Ja to klidne verejne priznavam, ze s RAW neumim Jde hlavne o to, ze mam PS CS1, ktera neumi E-500, coz je fakt skoda... takze silne uvazuju o upgradu. Pak jsem zkousel Phase One Capture One, to je taky pekne, ale proste clovek uz musi poustet neco jineho nez PS a jeste jsem to moc taky nezkoumal. Tedy ja to beru, ale me ten RAW jak rikam v Anglii by byl prd platnej protoze nebylo misto, ale tady na ty fotovychazky by se hodit mohl, to jo. Tedy prosim, neupalujte me!
    To nemusíš upgradovat celej Photoshop -> stačí upgradovat plugin do PS - Camera Raw. Já mám verzi 3.3, tak už 350D je ... dá se sosnout přímo ze stránek Adobe. Koukám že už je verze 3.4 -> http://www.adobe.com/products/photoshop/cameraraw.html
    teď ale koukám že to je pro CS2, tak težko říct jestli to funguje i v CS1 ... no za pokus nic nedáš.

To all: to jo je fakt že člověk na dovolené se kolikrát dostane na místa kam dlouho ne. Ale já třeba pořád hodně experimentuju a nafotím fakt hodně fotek i mimo klasické dokumentace dovolené. A fotit já a pivo a kámoš a pivo a mladá a pláž do RAWu je fakt zbytečný. Proto já hodně vybírám co budu fotit do rawu a přepínám. Jednak kvůli náročnosti na místo a taky kvůli náročnějšímu zpracování rawu. Na momentky se mi stačí dívat i na neupravený v PS ... kdežto když je budu mít v raw ta je musím upravit všechny, protože jinak je nikomu neukážu. težko se na ně asi kámoš co nefotí bude dívat ve formátu RAW.
    Takže já říkám RAW ano, lae jen u záběrů který myslím hodně vážně a je předpoklad že z nich třeba budu dělat print.
    Naposledy upravil theedge; 29.06.2006 v 01:23.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání